Australia Tours Aktiv-Resor
  • Taj Mahal
  • Palace on Wheels
  • Palace on Wheels
  • Palace on Wheels
  • Agran linnoitus
  • Jodhpur
  • Palace on Wheels
  • Taj Mahal
  • Udaipur
  • Palace on Wheels

Palace On Wheels – uskomaton junamatka Intiassa

8 päivää / 7 yötä

Delhi – Jaipur – Sawai Madhopur – Chittaurgarh – Udaipur – Jaisalmer – Jodhpur – Bharatpur – Agra – Delhi

Palace On Wheels tarjoaa unohtumattoman tavan nähdä ja kokea Intia. 8 päivän matkalla tutustutaan vaikuttaviin kulttuurikohteisiin ja ihastellaan Intian ainutlaatuista tunnelmaa. Junamatkalla käytössäsi ovat kaikki ylelliset palvelut, joihin kuuluvat tilavat hytit, hovimestarin palvelut, kaksi ravintolaa, lounge ja spa. Junamatka on helppo ja nopea tapa päästä näkemään Intian tärkeimmät kohteet, matkaa 8 päivän aikana taitetaan yli 3000 kilometriä. Palace On Wheels -junalla matkustivat ensimmäisinä Intian eri alueiden hallitsijat, jonka mukaan juna sai nimensä.

Lähtöpäivät 2022:

01.09, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09, 06.10, 13.10, 20.10, 27.10, 03.11, 10.11, 17.11, 24.11, 01.12, 08.12, 15.12, 22.12, 29.12

Lähtöpäivät 2023/24:

viikottain 05.01-27.04.2022 välillä ja 06.09.2023-24.04.2024

Päivä 1. Delhi

Saapuessasi junaan saat kuninkaallisen vastaanoton, aivan kuten hallitsijat, jotka matkustivat junalla sen historiassa. Junan lähtiessä matkaan Intian pääkaupungista New Delhistä, pääset tutustumaan kanssamatkustajiin ja junan palveluihin. Illallinen nautitaan junan ravintolassa.

Päivä 2. Jaipur

Aamiaisen jälkeen lähdetään opastetulle kierrokselle Jaipuriin. Jaipur on Intian Rajasthanin alueen pääkaupunki, ja se tunnetaan myös vaaleanpunaisena kaupunkina rakennusten tunnusomaisen värin vuoksi. Kaupunki perustettiin vuonna 1727 ja se tunnetaan yhtenä aikansa parhaiten suunnitelluista kaupungeista. Kierroksen aikana nähdään Hawa Mahal -palatsi, Amber Fort -linnoitus, kuninkaallinen palatsi ja muita tärkeitä monumentteja. Illallinen tarjoillaan junassa.

Päivä 3. Sawai Madhopur – Chittaurgarh

Aikaisin aamulla lähdetään viidakkosafarille Ranthambhoren tiikerien suojelualueelle. Safarilla saattaa tiikereiden lisäksi kohdata panttereita, laiskiaisia, krokotiileja ja pytoneita. Aamiainen nautitaan jännittävän safarin jälkeen. Matkaa jatketaan kohti Chittaurgarhin kaupunkia, joka tunnetaan hunajanvärisestä linnoituksestaan. Linnoituksessa on monien temppelien ja muinaisten monumenttien raunioita. Illallinen tarjoillaan junassa.

Päivä 4. Udaipur

Aamiaisen jälkeen luvassa on kaupunkikierros Udaipurissa. ”City of Lakes” nimi johtuu kaupungin ympärille rakennetuista lukuisista tekojärvistä, lisäksi Udaipur tunnetaan ylellisistä kuninkaallisista asumuksista. Kierroksella tutustutaan muun muassa kaupungin kuninkaalliseen palatsiin ja nautitaan näkymistä jokiristeilyllä. Lounas tarjoillaan paikallisessa korkeatasoisessa hotellissa, jonka jälkeen on vapaata aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiselle. Illallinen tarjoillaan junassa.

Päivä 5. Jaisalmer

Jaisalmerin kaupunki on keidas aavikon keskellä. Aavikon sävyjen vivahteet ovat tuoneet kaupungille nimityksen ”Golden City”. Jaisalmerin linnoitus on UNESCOn maailmanperintölistattu, ja näky on aivan kuin Tuhannen ja yhden yön tarinoista. Kaupunkikierroksella nähdään perinteisiä intialaisia ”Haveli” eli linnarakennuksia, ja päivä huipentuu kameliratsastukseen aavikolla. Illallinen tarjoillaan ylellisessä hotellissa, ja illallisen aikana nautitaan kulttuuriesityksistä.

Päivä 6. Jodhpur

Aamiaisen jälkeen vuorossa on kaupunkikierros Jodhpurissa. Jodhpur on vilkas kaupunki, jonka tunnetuin nähtävyys on Mehrangarth -linnoitus, joka rakennettiin 1500-luvulla. Linnoitus on yksi Intian suurimpia, ja siellä säilytetään vuosisatojen saatossa kerääntyneitä hallitsijoiden esineitä. Kierroksella nähdään kauniin linnoituksen lisäksi museossa kaupungin entisen hallitsijan henkilökohtainen artefaktikokoelma. Illallinen tarjoillaan junassa.

Päivä 7. Bharatpur – Agra

Aikaisin aamulla saavutaan Bharatpuriin, jossa vieraillaan Keola Deo kansallispuistossa. Keola Deo on UNESCOn maailmanperintölistattu luonnonsuojelualue, jossa tavataan arviolta 375 eri lintulajia. Riksa-ajelulla kansallispuistossa nähdään monia sen asukkaita, joista suurin on Siperian kurki, joka vierailee alueella talvisin ja palaa keväällä Siperiaan. Aamiaisen jälkeen palataan junaan ja jatketaan matkaa Agraan. Agra rakennettiin keskiajalla Yamuna -joen rannoille ja sen tunnetuin nähtävyys on majesteettinen Taj Mahal. Taj Mahal on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, joka ihmetyttää virheettömän kauniilla arkkitehtuurillaan. Illaksi palataan junaan nauttimaan illallinen.

Päivä 8. Paluu New Delhiin

Aikaisen aamiaisen jälkeen matka päättyy New Delhiin.

Hintaan sisältyy:

- Matkaohjelmassa mainitut retket, kuljetukset ja sisäänpääsyt
- 7 yöpymistä junassa
- Täysihoito

Hintaan ei sisälly:

- Kansainväliset lennot
- Viisumimaksut
- Henkilökohtaiset kulut
- Pyykkihuolto junassa lisämaksusta

Hinta alkaen EUR 4.280 / hlö jaetussa kahden hengen hytissä.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy