Australia Tours Aktiv-Resor
  • There is nothing like Australia
  • Sydney, Australia
  • Australia, The Red centre, Alice Springs
  • Australia

Klassinen Australian Walkabout

Mikäli Sinulla on rajoitetusti aikaa, mutta haluat kokea Australian parhaat palat, tämä on juuri oikea matkaohjelma. Matka alkaa neljän yön majoituksella upeassa Sydneyssä. Ehdit tehdä risteilyn maailman kauneimmassa luonnonsatamassa, tutustua kuuluisaan oopperataloon ja ruokailla hyvissä ravintoloissa.

Sydneystä matka jatkuu lentäen Australian tarunomaiseen punaiseen keskustaan. Matkan kohokohta on kahden yön opastettu kiertomatka, jonka aikana tutustut Ulurun (Ayers Rock) mahtavaan monoliittiin, Kata Tjutan kivimuodostelmaan ja Kings Canyonin oranssinpunaisiin jyrkänteisiin. Yö ennen retkeä vietetään Alice Springsissä, jossa voit tutustua karun erämaan luontotyyppeihin hienosti toteutetussa Desert Parkissa.

Walkabout-pakettimme päätteeksi vietät 4 yötä Queenslandin tropiikissa Palm Coven lomakeitaassa. Voit olla aktiivinen pelaten tennistä ja golfia tai kalastaen ja purjehtien tai vain nauttia auringosta rannalla.

Matkan hinta alk.

     EUR 4.935 / henkilö 2 hengen huoneessa 3,5 * hotelleissa

     EUR 5.675 / henkilö 2 hengen huoneessa 4 * hotelleissa

Hintaan sisältyy lennot Helsinki–Sydney–Alice Springs–Cairns–Helsinki, yhteensä 11 yön hotellimajoitukset (Sydney 4, Alice Springs 1, Ulurun retki 2, ja Palm Cove 4 yötä) sekä lentokenttäkuljetukset. Punaisen keskustan kiertomatkan hinta sisältää opastukset, kuljetukset ja kansallispuistomaksut.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy