Australia Tours Aktiv-Resor
 • The Residence Dhigurah
 • Dhigurah
 • Sigiriya
 • Sri Lanka
 • Sri Lanka
 • The Residence Dhigurah
 • Dhigurah

Monipuolinen Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmämatka

14 yötä perillä

Monipuolinen Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmämatka näyttää molempien kohteiden parhaat puolet. Tämä uskomattoman monipuolinen matka tasokkain, yksityisin järjestelyin täyttää jokaisen matkustajan toiveet. Sri Lanka on täynnä ainutlaatuisia kokemuksia; historialliset kaupungit, rehevät kansallispuistot ja junamatka trooppisten metsien halki ovat unohtumattomia elämyksiä. Pääset näkemään Unescon maailmanperintökohteita, maailman tunnetuimpia kansallispuistoja ja nauttimaan srilankalaisesta herkkullisesta ruoasta. Rentoutuminen Malediivien ylellisessä The Residence hotellissa on paratiisiloma vailla vertaa. Rentoudu omalla altaalla, ui kierroksia hotellin infinity uima-altaassa, nautiskele span hoidoista tai lähde sukellusretkelle. Seitsemän yön heittäytyminen rentoon saarielämään palmujen reunustamilla valkoisilla rannoilla Sri Lankan kiertomatkan päätteeksi kruunaa loman. 

Majoitukset Sri Lankan matkan aikana ovat tunnelmallisissa, pienissä vähintään 4* luokitusta vastaavissa hotelleissa. Majoituksista löytyvät kaikki modernit mukavuudet, tyylikkäät huoneet ja matkailijaa hemmottelevat palvelut. Malediiveilla The Residence on useaan kertaan palkittu 5* hotelli, jossa luonto yhdistyy saumattomasti perinteiseen malediivilaiseen arkkitehtuurin ja ylelliseen mukavuuteen. Upota varpaasi rantahiekkaan ja nauti oman villasi yksityisestä uima-altaasta maisemia ihaillen. Malediiveilla on käytettävissä myös viereisen hotellin palvelut, jotka yhdistyvät kätevästi kilometrin pituista siltaa pitkin. Käytössä on näin monipuolinen kattaus erilaisia ravintoloita ja runsaat vapaa-ajan aktiviteetit.

Päivä 1. Colombo – Sigiriya

Saapuminen Colombon kansainväliselle lentokentälle. Colombon lentokentällä vastassasi on yhteistyökumppanimme edustaja ja kuljettaja. Lentokentältä on kuljetus Sigiriyan muinaiseen kaupunkiin. Hotellille saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Illallinen hotellissa.

Päivä 2. Sigiriyan nähtävyydet

Aikaisen aamiaisen jälkeen on luvassa retki Sigiriyan kuuluisalle Leijonakalliolle. Leijonakallio on Unescon maailmanperintölistattu ja tunnettu muun muassa freskomaalauksistaan sekä kallion päältä aukenevista maisemista. Iltapäivällä on vuorossa vierailu Minneriyan kansallispuistoon, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nähdä elefantteja luonnossa. Valtava kansallispuisto tarjoaa kodin myös leopardeille, biisoneille, krokotiileille ja makakiapinoille. Illallinen hotellissa.

Päivä 3. Sigiriya – Kandy

Aamiaisen jälkeen kohteena on Kandy, Sri Lankan entinen pääkaupunki. Illalla vieraillaan Peradeniyan kasvitieteellisessä puutarhassa. Puutarha perustettiin vuonna 1821, ja sieltä löytyy yksi laajimmista subtrooppisten kasvien kokoelmista maailmassa. Peradeniyassa kasvaa arviolta 4000 eri lajia puita, kasveja ja palmuja. Illallinen ja yöpyminen hotellissa Kandyssa.

Päivä 4. Kandy – Ella

Aamiaisen jälkeen vuorossa on maailmankuulu junamatka Kandysta Ellaan. Junamatka kestää noin 6 tuntia ja sen sanotaan olevan yksi maailman kauneimmista. Matkalla näet reheviä sademetsiä, valkohiekkaisia rantoja, sumuisia vuoria ja koskematonta luontoa. Illallinen ja majoittuminen hotellissa Ellassa.

Päivä 5. Ella

Aamiaisen jälkeen on aikaa rentoutua. Halutessasi voit lähteä vaellukselle Ellan helpoimmalle reitille vehreiden teeplantaasien ja metsien halki. Ellan tunnetuin monumentti on Nine Arch Bridge-silta, joka nähdään iltapäivällä. Nine Arch Bridge-silta Ellan ja Demodaran rautatieasemien välillä on upea nähtävyys ja rakentamisen taidonnäyte. Illallinen ja majoittuminen hotellissa Ellassa.

Päivä 6. Ella – Yala

Aamiaisen jälkeen siirtyminen kohti Yalaa. Saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Illallinen ja yöpyminen hotellissa Yalassa.

Päivä 7. Yala – Galle

Aikaisin aamulla vieraillaan Yalan kansallispuistossa. Kansallispuisto on tunnettu leopardien asuinpaikkana, ja mahdollisuudet bongata leopardeja ovat erinomaiset. Lisäksi kansallispuistoa asuttavat biisonit, elefantit, kauriit ja apinat. Matkaa jatketaan kohti Gallen kaupunkia. Galle on Sri Lankan etelärannikon vilkas kaupunki, jonka vanhin maamerkki on portugalilaisten ja hollantilaisten rakentama linnoitus. Gallen kaduilla näkyy piirteitä hollantilaisesta arkkitehtuurista, ja sekoitus brittien vanhoja asumuksia sekä arabialaisia moskeijoita. Illallinen ja yöpyminen hotellissa Gallessa.

Päivä 8. Galle – Dhigurah

Kuljetus lentokentälle, josta siirrytään Malediivien paratiisimaiseen The Residence Dhigurah hotelliin Gaafu Alifu atollilla.

Päivät 9–15. Dhigurah

Turkoosit laguunit, palmujen reunustamat rannat, veden ylle rakennetut ylelliset villat – The Residence Dhigurah tarjoaa täydellisen piilopaikan rentoutumiseen. Nauti auringosta valkoisilla rannoilla, snorklaa värikkäiden kalojen seassa tai lähde sukeltamaan. Hotellin kolme ravintolaa, spa ja kuntosali, vesiaktiviteetit ja sukellusretket tarjoavat upeat puitteet loman viettoon. Sisarkohde Falhumaafushin palvelut ovat myös käytettävissä. Dhigurah ja Falhumaafushi yhdistyvät toisiinsa yli kilometrin mittaisella sillalla, joka yhdistää Gaafu Alifu atollin ja Falhumaafushin saaren.

Päivä 16. Kotimatka

Kuljetus Malen lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

 

Hinta alkaen EUR 6.430 per henkilö.

Hintaan sisältyy:

 • Lennot turistiluokassa Helsinki-Colombo-Male-Helsinki ja matkatavarat
 • Matkaohjelmassa mainitut maakuljetukset, sisäänpääsymaksut ja ateriat
 • Sri Lankassa 7 yön majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen, ei sisällä illallisen juomia):  Aliya Resor & Spa, Mountbatten Bungalow, The Secret Ella, Cinnamon Wild, Deco on 44 (4*)
 • Sri Lankassa yksityiskuljetukset ja -retket ilmastoidulla autolla englantia puhuvan kuljettaja-oppaan johdolla
 • Malediiveilla 7 yön majoitus The Residence Dhigurah hotellin upeassa kahden hengen 140m2 Sunrise Beach Pool Villassa all inclusive (sisältää ateriat ja juomat)
 • Malediiveilla villan huoneluokan korotus saatavuuden mukaan
 • Malediiveilla edestakainen kotimaan lento Malen kentältä atollille, josta pikaveneellä saarelle
 • Paikalliset verot ja palvelumaksut

Hintaan ei sisälly:

 • Viisumi
 • Mahdollinen valokuvalupa nähtävyyksillä
 • Juomarahat

Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Hotellien tarjoukset on huomioitu hinnassa. Hinnassa on matkustusrajoituksia.
Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme.  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Matka on mahdollista toteuttaa myös vain toisen maan osalta eli joko Sri Lanka tai Malediivit.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy