Australia Tours Aktiv-Resor
 • Jasperin kansallispuisto
 • Jasperin kansallispuisto
 • Niagaran putoukset
 • Victoria
 • Banff'in kansallispuisto
 • Vancouver
 • Jasperin kansallispuisto
 • Toronto

Canadian Highlights - Kanadan kiertomatka

Kanadan kohokohdat esittelevällä kiertomatkalla pääset näkemään maan ainutlaatuisen kulttuurin ja luonnon, jotka tekevät Kanadasta maailmanluokan matkustuskohteen. Kiertomatkalla koetaan Toronton kansainvälinen tunnelma ja jylhät Niagaran putoukset, ennen siirtymistä läntiseen Kanadaan Kalliovuorten tuntumaan. Matkaohjelmaan kuuluvat vierailut maan kuuluisimmissa kansallispuistoissa. Banff ja Jasper hurmaavat korkeilla jäätiköillä ja vuoristoisilla maisemilla, jotka heijastuvat kirkkaista järvistä kuin peilikuvana. Brittiläisen Kolumbian provinssin maalaismaista cowboy-tunnelmaa nähdään matkalla kohti Vancouveria, jonne kiertomatka päättyy.  

Toronto – Calgary – Banff – Jasper – Kamloops – Whistler – Victoria – Vancouver

Päivä 1. Toronto

Saapuminen Torontoon. Lentokentältä siirtyminen hotelliin, jossa tapaat matkanohjaajan. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua tähän asukasluvultaan Kanadan suurimpaan kaupunkiin.

Päivä 2. Toronton kaupunkikierros

Tänään ohjelmassa on opastettu kaupunkikierros, jonka aikana nähdään kaupungin tärkeimmät rakennukset ja nähtävyydet. Toronto on varsinainen kulttuurien ja vähemmistöjen sulatusuuni, ja kaupunki onkin ylpeä maineestaan monimuotoisen kulttuurin ja suvaitsevaisuuden edelläkävijänä. Kierroksen kohokohtana noustaan ylös kaupungin siluettia hallitsevaan CN Tower -torniin. Loppupäivä on vapaata aikaa tutkia kaupunkia tai rentoutua.

Päivä 3. Niagaran putoukset

Koko päivän kestävä retki Niagaran putouksille on ainutlaatuinen kokemus. Reitti Torontosta putouksille vie Niagaran niemimaan halki ja matkalla nähdään Niagara-on-the-Lake -kaupunki, jossa Niagaran joki kohtaa Ontario-järven. Niagaran putoukset koostuvat kolmesta vesiputousten ryhmittymästä, joista suurin on Horseshoe Falls, joka on 57 metriä korkea. Ohjelmaan kuuluu jännittävä risteily putouksilla aivan Horseshoe Falls-putouksen alla. Halutessasi voit myös lähteä helikopterilennolle putousten ylle tai ihailla maisemia maailmanpyörästä.

Päivä 4. Toronto – Calgary

Aamiaisen jälkeen siirrytään lentokentälle. Kahden tuhannen kilometrin päässä Torontosta sijaitsee Calgaryn kaupunki Albertan provinssissa läntisessä Kanadassa. Kuljetus hotellille, jonka jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Calgary on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin muut Kanadan suuret kaupungit, vaikka se on väkiluvultaan maan kolmanneksi suurin. Voit tehdä kierroksen kaupungin vanhoissa linnoituksissa tai vierailla läntisen Kanadan suurimmassa museossa Glenbow’ssa.

Päivä 5. Calgary – Banff

Aamiaisen jälkeen vuorossa on opastettu kaupunkikierros Calgaryssa. Kierroksen jälkeen suunnataan kaupungista kohtia Kalliovuoria ja niiden majesteettisia horisontissa siintäviä huippuja. Iltapäivällä saavutaan Banff’in kansallispuiston ihastuttavaan lomakylään.

Päivä 6. Banff’in kansallispuisto

Banff tunnustettiin Kanadan ensimmäiseksi kansallispuistoksi vuonna 1885, jotta alueen luonnon kuumia lähteitä voitiin suojella. Opastettu kierros tehdään Banff’in alueella, jonka jälkeen on mahdollisuus lähteä helikopterilennolle katsastamaan Kalliovuorten itäisiä huippuja. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi lähteä gondoliajelulle Sulphur-vuoren vaikuttaviin maisemiin, älä unohda ottaa kameraa mukaan! Loppupäivä on vapaata aikaa nauttia lomakylän tunnelmasta tai ihastella upeita maisemia.

Päivä 7. Banff – Jasper

Matka Banff’in ja Jasperin kansallispuistojen välillä on yksi Kalliovuorten alueen kohokohtia. Matkalla pysähdytään Louise-järvellä, joka on yksi Kanadan kauneimpia maisemia. Matka jatkuu rosoisen luonnon läpi ja horisontissa siintävät jatkuvasti vuorten huiput. Reitti ylittää Athabascan jäätikön, joka ylitetään erityisesti jäätiköillä liikkumiseen tarkoitetulla bussilla. Jasperin tuntumaan saapuessa on mahdollisuus halutessaan lähteä lauttamatkalla Athabasca-joelle kokeneen oppaan johdolla, jolta kuulet lisää alueen historiasta.

Päivä 8. Jasper – Kamloops

Ennen lähtöä Jasperin kansallispuistosta, voit halutessasi kokea kansallispuiston uskomattomimmat järvimaisemat risteilyllä Maligne-järvellä tai lähteä moottoripyöräretkelle, ihaillen sivuvaunun kyydistä metsiä ja vuoristoista maisemaa. Matka jatkuu Brittiläisen Kolumbian sydämeen, jossa koskematon luonto on henkeäsalpaavan upeaa. Reitti kulkee Thompson-joen viertä ja kuvankauniit maisemat avautuvat ylängöille.

Päivä 9. Kamloops – Whistler

Maisemat vaihtelevat tänään dramaattisesti siirtyessä sisämaan ylängöiltä vuoristoiselle rannikolle. Whistlerin kaupunkiin saavuttua loppupäivä on vapaata aikaa. Whistler on suosittu kohde talviurheilulajien harrastajien keskuudessa, ja se on valittu yhdeksi Pohjois-Amerikan mantereen parhaista hiihtokohteista. Kesäkaudella alueelle tullaan vaeltamaan, kalastamaan, golfaamaan ja pyöräilemään.

Päivä 10. Whistler – Victoria

Jylhä rannikkomaisema vie etelään kohti Victorian kaupunkia. Matkalla pysähdytään Capilanon riippusillalla, joka on 137 metriä pitkä ja ylittää joen 70 metrin korkeudessa. Riippusilta tarjoaa vertaansa vailla olevat maisemat alas kanjoniin. Victoria on Brittiläisen Kolumbian provinssin pääkaupunki, saapumisen jälkeen tehdään kaupunkikierros, jonka aikana tärkeimmät nähtävyydet tulevat tutuiksi.

Päivä 11. Victoria

Victorian siirtomaa-aikainen tunnelma on vielä aistittavissa kaupungin historiallisissa nähtävyyksissä. Tänään tutustutaan maailmankuuluun Butchart Garden -puutarhaan, jossa vierailee vuosittain yli miljoona ihmistä. Puutarhat on nimetty kansallishistoriallisesti merkittäväksi paikaksi. Kierroksen jälkeen on mahdollisuus lähteä bongaamaan valaita tai vesitasokoneella lennolle kaupungin ylle. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin.

Päivä 12. Victoria – Vancouver

Victoriasta matka jatkuu merenrantakaupunki Vancouveriin. Opastetulla kaupunkikierroksella päästään tutustumaan kaupungin tärkeimpiin alueisiin ja nähtävyyksiin. Vancouverissa on Kanadan korkein väentiheys, ja sen kaupunkialue on maan kolmanneksi suurin. Kaupunki on myös etnisesti ja kielellisesti monimuotoisimpia, arviolta puolet väestöstä puhuu äidinkielenään muuta kuin englantia tai ranskaa. Ilta huipentuu jäähyväisillalliseen matkakumppaneiden ja matkanjohtajan kanssa.

Päivä 13. Kotimatka

Aikaa löytyy aamulla vielä pikaisille ostoksille ja hyvästien jättämiselle. Hotellilta siirtyminen lentokentälle, josta alkaa kotimatka.

Lähtöpäivät 2024: 9.9. - muut lähtöpäivät loppuunmyyty - kysy muita Kanadan kiertomatkoja, joissa vielä tilaa kesälle ja syksylle 2024!

Hinta alkaen EUR 6.105 per henkilö

Hintaan sisältyy:

 • Lennot turistiluokassa Helsinki-Toronto/ Vancouver-Helsinki ja matkatavarat
 • Lentokenttäkuljetukset Torontossa ja Vancouverissa
 • 12 yön majoitus ensiluokkaisissa kohteissa kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • 1 illallinen
 • Kokeneen, englantia puhuvan kuljettajan ja oppaan palvelut
 • Ohjelman mukaiset retket, kierrokset ja sisäänpääsymaksut
 • Maan sisäinen lento Toronto – Calgary
 • Ohjelman mukaiset maakuljetukset
 • Lentokenttä- ja maaverot

Lisämaksusta yksityiset lentokenttäkuljetukset.

Hintaan ei sisälly:

 • Juomarahat
 • Omat retket tai aktiviteetit
 • Viisumimaksu
 

Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Tarjolla myös muita opastettuja Kanadan kiertomatkoja eri pituisina ja eri lähtöpäivinä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy