Australia Tours Aktiv-Resor
  • Tansania
  • Tansania

Tansanian safari ja Sansibar

Unohtumaton safari Tansanian kuuluisimpiin kansallispuistoihin Serengetiin, Ngorongoroon sekä Lake Manyaraan sekä safarin päätteeksi rentouttava rantaloma Sansibarilla: nauti vihreästä luonnosta sekä eläimistä ja pese savannin pölyt kiehtovalla satujen saarella.

OHJELMA TANSANIASSA

1. PÄIVÄ: Saapuminen Arushaan reittilennolla ja majoittuminen hotelli Arushaan yhdeksi yöksi.

2. PÄIVÄ: Safari alkaa: Lounaan jälkeen siirtyminen Ngorongoron suojelualueelle. Illallinen ja yöpyminen Ngorongoro Serena Lodgessa.

3. PÄIVÄ: Tänään laskeudumme yli 600 metriä Ngorongoron kraatterin pohjalle. Kraatterialue on varsinainen Nooan arkki, sillä kraatterissa elää lähes 25000 eläintä. Kraatteriretken aikana nautitaan piknik-lounas. Illallinen ja yöpyminen Ngorongoro Serena Lodgessa.

4. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen vierailu Olduvain rotkossa, joka on kuuluisa esihistoriallisista arkeologisista löydöksistään. Lounasaikaan saavumme Serengetin kansallispuistoon, joka on tunnettu runsaista eläinlajeistaan. Iltapäivällä safari Serengetissä, illallinen ja yöpyminen Serengeti Serena Lodgessa.

5. PÄIVÄ: Tänään vietämme koko päivän Serengetin tasangoilla: saamme nähdä isoja laumoja gnu-antilooppeja, seeproja ja gaselleja tai varjossa tarkkailevia leijonia. Jotta voisimme hyödyntää aikamme mahdollisimman hyvin, nautimme retken varrella piknik-lounaan. Illallinen ja yöpyminen Serengeti Serenassa.

6. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen siirtyminen Lake Manyaraan, jonka tuntumassa nautimme lounaan. Iltapäivällä on vuorossa retki Manyaran kansallispuistoon, jossa elää virtahepoja, leijonia, apinoita ja flamingoja. llallinen ja yöpyminen Lake Manyara Serenassa. 

7. PÄIVÄ: Aamiaisen jälkeen paluumatka Arushan kaupunkiin lounaalle. Iltapäivällä lento Arushasta Sansibarin saarelle.

8. - 11. PÄIVÄ: Rentouttavaa rantalomaa kiehtovalla Sansibarin saarella - erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi snorklaukseen ja sukellukseen. Suosittelemme myös tutustumista saaren pääkaupunkiin Stone Towniin. Majoitus Breezes Beach Club hotellissa puolihoidolla.

12. PÄIVÄ: Kuljetus hotellista lentokentälle Sansibarilla ja lennot kohti Suomea.

Hinta alkaen EUR 4.185 per henkilö

Hintaan sisältyy:

  • Lennot turistiluokassa Helsinki - Kilimanjaro / Arusha - Sansibar - Helsinki sisältäen matkatavarat
  • Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Arushassa ja Sansibarilla
  • 1 yön majoitus ennen safaria Arushassa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • 5 yön safari kahden hengen huoneessa täysihoidolla (aamiainen, lounas ja illallinen, ei sisällä illallisen juomia)
  • 5 yön majoitus Sansibarilla Breezes Beach Club hotellissa kahden hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen, ei sisällä illallisen juomia)

Safarin lähtöpäivä on keskiviikko - lähtö Suomesta maanantaisin (tai tiistaisin) reittilennoilla. Lähtöjä vuonna kaksi kertaa kuukaudessa.
Erikoistilauksesta myös muut safarilähtöpäivät mahdollisia. Edullisin safarihinta on voimassa maaliskuussa sekä marraskuun alusta joulukuun puoliväliin.
Reittilentojen paikkatilanne vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Hinnassa on matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme.  
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy