Australia ToursAktiv-Resor

Tansanian safari ja Sansibar

Unohtumaton safari Tansanian kuuluisimpiin kansallispuistoihin Serengetiin, Ngorongoroon sekä Lake Manyaraan sekä safarin päätteeksi rentouttava rantaloma Sansibarilla: nauti vihreästä luonnosta sekä eläimistä ja pese savannin pölyt kiehtovalla satujen saarella.

OHJELMA TANSANIASSA

1. PÄIVÄ: Saapuminen Arushaan reittilennolla ja majoittuminen hotelli Arushaan yhdeksi yöksi.

2. PÄIVÄ: Safari alkaa: Lounas Arushan kaupungissa ja siirtyminen Lake Manyaraan.  Illallinen ja yöpyminen Lake Manyara Serenassa.

3. PÄIVÄ: Aamusafariajelu Lake Manyaran kansallispuistossa - näe virtahepoja, leijonia, apinoita ja flamingoja. Lounaan jälkeen siirtyminen Serengetin kansallispuistoon. Illallinen ja yöpyminen Serengeti Serena Lodgessa.

4. PÄIVÄ: Sekä aamu- että iltapäiväsafariajelu Serengetin tasangoilla: näe isoja laumoja gnu-antilooppeja, seeproja ja gaselleja tai varjossa tarkkailevia leijonia. Ateriat ja yöpyminen Serengeti Serenassa.

5. PÄIVÄ: Päivä alkaa varhain aamulla safariajelulla Serengetissä. Lounaan jälkeen vierailu Olduvain rotkossa, joka on kuuluisa esihistoriallisista arkeologisista löydöksistään. Siirtyminen Ngorongoron suojelualueelle, jossa illallinen ja yöpyminen Ngorongoro Serena Lodgessa.

6. PÄIVÄ: Tänään noustaan yli 600 metrin korkeuteen Ngorongoron kraatterialueelle. Kraatterialue on varsinainen Nooan arkki, sillä kraatterissa elää lähes 30000 eläintä, Kraatteriretken aikana nautitaan piknik-lounas. Illallinen ja yöpyminen Ngorongoro Serena Lodgessa.

7. PÄIVÄ: Aamiaisen jälkeen paluumatkan Arushan kaupunkiin lounaalle. Iltapäivällä lento Arushasta Sansibarin saarelle.

8. - 12. PÄIVÄ: Rentouttavaa rantalomaa kiehtovalla Sansibarin saarella - erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi snorklaukseen ja sukellukseen. Suosittelemme tutustumista myös saaren pääkaupunkiin Stone Towniin. Majoitus Matemwe Beach Villagessa puolihoidolla.

 

Hinta alkaen EUR 4.435 

Hintaan sisältyy
- 1 yön Arushassa ennen safaria
- 5 yön safarin täysihoidolla
- 5 yön majoituksen puolihoidolla Matemwe Beach Villagessa Sansibarilla
- lennot Helsinki - Kilimanjaro / Arusha - Sansibar - Helsinki
- edestakaiset lentokenttäkuljetukset Arushassa sekä Sansibarilla

Safarin lähtöpäivä on joka keskiviikko - lähtö Suomesta maanantaisin (tai tiistaisin) reittilennoilla. Erikoistilauksesta myös muut safarilähtöpäivät mahdollisia. Edullisin safarihinta on voimassa maaliskuussa sekä marraskuun alusta joulukuun puoliväliin. Reittilentojen paikkatilanne vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy