Australia Tours Aktiv-Resor
  • Ras Al Khaimah
  • Ras Al Khaimah
  • Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah vaikka etätyön merkeissä

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort ****+
Ras Al Khaimah United Arab Emirates

Rantalomakeskus sijaitsee Ras Al Khaimahin keskustassa, Emiraattien kaikkein turmeltumattomimmassa osassa, lähellä aavikkoa, rantoja ja vuoria, jotka tarjoavat ainutlaatuista aitoa arabialaista tunnelmaa ja kokemuksia. Täällä sijaitsee Arabiemiraattien korkein huippu Jebel Jais ja maailman pisin vaijerirata (zipline). Arabialaistunnelmainen hotelli sijaitsee rannalla ja noin 3 km Ras Al Khaimahin keskustasta, 7 km museosta, 8,5 km golfkentältä, 23.5 km vesipuistosta ja noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Dubain kansainväliseltä kentältä. Hotellissa on langaton internetyhteys yleisissä tiloissa ja huoneissa, 24 tunnin vastaanotto, ravintola, baari, uima-altaita, lastenallas, business center, lastenkerho, hissi, kuntosali, leikkikenttä, kylpylähoitoja (lisämaksusta) ja mahdollisuus pysäköintiin.

Tämän resortin tunnelma on leppoisan rauhallinen ja arabialainen sisustus värittää tyylikästä kokonaisuutta. Ranta on loivasti laskeutuva ja rantaviivaa on lähes kilometri. Hotelli jakautuu kahteen osaan: toinen osa on hotellia ja toinen vain villamajoituksissa majoittuville tarkoitettua rauhallisempaa osaa. Olemme valinneet huonetyypiksi villan, joka koostuu neljästä huoneistosta. Alimmassa kerroksessa sijaitsevasta villan huoneesta pääsee suoraan omalle takapihalle, josta aukenee upeat merimaisemat ja valkohiekkainen ranta. Resortin leppoisa tunnelma ja iso viihtyisä piha-alue puutarhoineen ja rantoineen ovat ehdottomasti lomaelämyksen kohokohtia.

Voit yhdistää tämän kohteen parin yön ylelliseen aavikkoresort majoitukseen. Koe aito beduiinitunnelma ja nauti aavikon ainutlaatuisesta hiljaisesta tunnelmasta. Kysy lisää tästä yhdistelmästä sales@aktiv-resor.fi

Hinta alkaen EUR1940.00/matkustaja sisältää:

  • Lennot matkatavaroineen Dubaihin
  • 14 yötä Direct Beach Access villassa kahdelle aamiaisella
  • Yksityiset kuljetukset Dubain kentältä Ras Al Khaimahiin
  • Kaikki verot ja maksut
  • Maksuton wifi yhteys vaikka etätyön tekemiseen
  • Lisämaksusta saatavilla puolihoito tai täysihoito

Hinta vaihtelee sesongin mukaan. Kysy lisää meiltä!
 

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy