Australia Tours Aktiv-Resor
  • Seychellit
  • Seychellit, Denis island
  • Seychellit

Todellinen paratiisisaari - Denis Island

Valitse jokin perus- tai yhdistelmäpaketeistamme Mahella, Praslinilla tai La Diguella ja yhdistä siihen oleskelu eksoottisella ja ainutlaatuisella Denis Private Islandilla

Puolen tunnin lentomatkan päässä Mahelta sijaitsevan Denis Private Islandin 23 yksityisyyttä tarjoavaa villaa polveilevat pitkin valkohiekkaista rantaviivaa.  
Villojen ovia ei tarvitse lukita, palvelu on ystävällisen huomioonottavaa ja ruoka gourmet tasoa. Sen lisäksi suuri osa ravintolan tarjoamasta ruoasta on todellista lähiruokaa, joka tulee saaren pohjoisosassa olevalta maatilalta. Täällä arkinen elämä jää kauas, sillä internetyhteys toimii vain päärakennuksen ympärillä, mutta ei lainkaan villoissa, joissa ei myöskään ole televisiota.

Täällä voi halutessasi pelata tennistä, sukeltaa ja snorklata, harrastaa syvänmerenkalastusta, meloa kajakkia tai vain rentoutua ihanalla korallisaarella kaukana maailman menosta.  Tämä korkeatasoinen eko-resort tutustuttaa kävijänsä Seychellien luonnon monimuotoisuuteen ja luonnonsuojeluun. Täällä lomailet Seychellien upean luonnon keskellä nauttien korkeatasoisesta ruoasta ja palvelusta. Todellinen paratiisisaari! Voit myös halutessasi viettää koko lomasi Denisillä. Kysy lisätiedot ja hinta toimistostamme.

Denis Island – 4 yötä perillä alkaen

1.-30.6.2023                                      EUR 2.881/ henkilö
6.1.-31.5., 1.7.-31.10.2023              EUR 3.452/ henkilö

Paketin hintaan sisältyy lennot Mahe – Denis – Mahe ja 4 yön majoitus kahden hengen Deluxe Beach Villassa täysihoidolla.

Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kaikkiin esimerkkipaketteihin voi ostaa lisä-öitä ja niitä on myös mahdollista modifioida toiveittesi mukaisesti.

Lähde nyt nauttimaan maailman kauneimmista hiekkarannoista ja upeimmasta saariparatiisista. Tästä eivät merimaisemat parane!

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy