Australia Tours Aktiv-Resor
  • Seychellit
  • Seychellit, Denis island
  • Seychellit

Todellinen paratiisisaari - Denis Island

Valitse jokin perus- tai yhdistelmäpaketeistamme Mahella, Praslinilla tai La Diguella ja yhdistä siihen oleskelu eksoottisella ja ainutlaatuisella Denis Private Islandilla

Puolen tunnin lentomatkan päässä Mahelta sijaitsevan Denis Private Islandin 23 yksityisyyttä tarjoavaa villaa polveilevat pitkin valkohiekkaista rantaviivaa.  
Villojen ovia ei tarvitse lukita, palvelu on ystävällisen huomioonottavaa ja ruoka gourmet tasoa. Sen lisäksi suuri osa ravintolan tarjoamasta ruoasta on todellista lähiruokaa, joka tulee saaren pohjoisosassa olevalta maatilalta. Täällä arkinen elämä jää kauas, sillä internetyhteys toimii vain päärakennuksen ympärillä, mutta ei lainkaan villoissa, joissa ei myöskään ole televisiota.

Täällä voi halutessasi pelata tennistä, sukeltaa ja snorklata, harrastaa syvänmerenkalastusta, meloa kajakkia tai vain rentoutua ihanalla korallisaarella kaukana maailman menosta.  Tämä korkeatasoinen eko-resort tutustuttaa kävijänsä Seychellien luonnon monimuotoisuuteen ja luonnonsuojeluun. Täällä lomailet Seychellien upean luonnon keskellä nauttien korkeatasoisesta ruoasta ja palvelusta. Todellinen paratiisisaari! Voit myös halutessasi viettää koko lomasi Denisillä.

Lähde nyt nauttimaan maailman kauneimmista hiekkarannoista ja upeimmasta saariparatiisista. Tästä eivät merimaisemat parane! 

Denis Island 4 yötä perillä 

Hinnat alkaen

1.7.-31.10.2023                                                             EUR 3452/ henkilö
1.11.-24.11.2023, 6.1.-31.5.2024, 1.7.-31.10.2024  EUR 3673/ henkilö
25.11.-18.12.2023, 1.-30.6.2024                                 EUR 3047/ henkilö
19.12.2023-5.1.2024                                                    EUR 3898/ henkilö
 

Hintaan sisältyy

  • lennot Mahe – Denis – Mahe
  • 4 yön majoitus kahden hengen Deluxe Beach Villassa täysihoidolla (aamiainen, lounas ja illallinen, ei lounas ja illallisjuomia)

Hinnassa huomioitu ennakkovaraajanetu. Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy