Australia Tours Aktiv-Resor

Välimeren ja Karibian risteilyt SeaDreamin superjahdilla

Lähde mukaan tasokkaalle risteilylle ja nauti elämyksistä Välimeren tai Karibian hienoissa saarissa ja satamissa sekä Atlantin ylityksellä.

SeaDream Yacht Club on kuin yksityinen jahtisi. Alukselle mahtuu enintään 112 matkustajaa ja miehistö koostuu 95 eri alojen ammattilaisista, jotka loihtivat kodikkaan tunnelman. Viiden tähden kaiken kattava palvelu tekee risteilystäsi unohtumattoman.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Kaikki ateriat
  • Ruokajuomat
  • Avoin baari aluksella
  • Palvelurahat
  • Ohjelma laivalla kuten luennot, kirjastopalvelut, spa ja kuntosali
  • Vapaasti käytettävät harrastusvälineet, kuten golfsimulaattori, maastopyörät ja monipuoliset vesiurheiluvälineet
  • Satamamaksut ja verot

Välimeri
Dubrovnik "Adrianmeren helmi", kaupunkia ympäröi näyttävä ja hyvin säilynyt keskiaikainen muuri. SeaDream ankkuroi muurien ulkopuolelle ja voit osallistua mielenkiintoisille retkille tai tutustua omin päin historialliseen Dubrovnikiin.

Kotor sijaitsee Montenegron rannikolla. Venetsialaiset rakensivat tänne aikanaan muurin ja venetsialaisten vaikutus näkyy edelleen arkkitehtuurissa. Kuten Dubrovnik niin myös Kotor kuuluuu UNESCOn maailmanperintölistalle.

Hvar on kauniin Kroatian ylellinen lomasaari. Saari on purjehtioiden suosikkisatamia Adrianmerellä. Hvar on luonnonkaunis saari, joka tarjoaa upeita maisemia. Palmurannat ja hyvät ravintolat kruunaavat tyylikkään kaupungin.

Esimerkki risteilyt vuonna 2023. Risteilyjä varattavissa jo vuodelle 2024 - kysy lisää ja selaa esitettä.

Seadream varustamon risteilyohjelma 2022-2024

Upea viiniristeily Roomasta Barcelonaan 7 yötä

Lähtöpäivä 30.10.2023

Civitavecchia (Rooma) - Porto Santo Stefano - Portofino - Monte Carlo - Cannes - Roses - Barcelona. Upea viininystävien risteily, jossa pääsee vierailemaan ja tutustumaan maailman parhaiden viinitilojen antiin. Nauti monipuolisesta viiniasiantuntijoiden luennoista, erikoisillallisista ja SeaDream varustamon huvijahtimaisesta tunnelmasta. Tutustu ohjelmaan ja viinitiloihin tästä.

Hinta alkaen EUR 4499 / hlö.

Civitavecchia (Rooma) - Nizza 7 päivän risteilylle lähdetään Rooman läheisestä Civitavecchian satamakaupungista. Italian rannikolta siirrytään Ranskan Rivieran rannikolle, pysähdytään Saint-Tropezin ja Monte Carlon kaupungeissa. Risteily päättyy Nizzaan.

Hinta alkaen EUR 4145 / hlö.

Lähtöpäivä 22.10.2023

Valletta - Civitavecchia (Rooma) 7 päivän risteily alkaa Maltan pääkaupungista Vallettasta. Matkalla pysähdytään muun muassa Maltan Gozon, Sisilian ja Amalfin saarilla. Risteily jatkuu Italian rannikkoa pitkin Civitavecchian kaupunkiin, joka sijaitsee Rooman metropolialueella.

Hinta alkaen EUR 4.573 / hlö.

Lähtöpäivät: 11.9.2023, 22.10.2023

Dubrovnik - Venetsia 7 päivän risteily alkaa Kroatin rannikkokaupungista ja matkaa Bosnia-Hertsegovinan Neumiin, pysähdyksiä tehdään Hvarilla, Visin saarella, Rovinjissa ja Slovenian Piranissa ennen saapumista Venetsiaan. Risteily tehdään myös toiseen suuntaan Venetsiasta Dubrovnikiin.

Hinta alkaen EUR 4.899 / hlö.

Lähtöpäivät:  9.10.2023

Karibia

San juan, Puerto Rico - Charlotte Amalie, St. Thomas 7 päivän risteily alkaa Puerto Ricon rannikkokaupungista ja matkaa Dominikaanisen tasavallan Samana ja Isla Saonan kautta Puerto Ricon etelärannikolle Caja de mertokseen. Pyshdyksiä tehdään vielä Vieques Islannilla, Clubra Islannilla ja White Bays:ssa ennen saapumista St. Thomasin Charlotte Amalieen.

Hinta alkaen EUR 3.989 / hlö

Lähtöpävä 20.11.2023

 

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy