Australia Tours Aktiv-Resor

Constance Prince Maurice matkatarjous

5 tähteä Deluxe

Constance Prince Maurice on Maurituksen hotellien eliittiä kuuluen Leading hotels of the world - arvovaltaiseen joukkoon.

Arkkitehti Jean Marc Eynaudin ja suunnittelija David Edwardsin luoma hotelli on viimeistelty jokaiselta yksityiskohdaltaan niin, että tyyli, tila ja muotoilu yhdistyvät korostaen luontoa sekä maisemia. Resort sijaitsee omalla vehreällä 60 hehtaarin tontilla Maurituksen saaren koillisosassa noin tunnin ajomatkan päässä kentältä. Hotelli koostuu omaan rauhaansa sijoitelluista 88 sviitistä ja villasta, joiden koko vaihtelee 70-350m2 välillä. Palveluihin kuuluu 3 ravintolaa, 3 baaria, viinikellari 25 000 pullon valikoimalla, spa, vesiurheilukeskus, uima-allas, kirjasto ja lastenklubi.

Resortissa on käytössä maksutta polkupyörät, tennis, vesiurheiluvälineita kuten kajakit, keilausta, uima-altaat ja kuntosali. Kaksi 18-reikäistä golf-kenttää sijaitsee 5 minuutin matkan päässä hotellista ja hotellin asukkaat pääsevät kentälle maksuttomalla kuljetuksella. Green fee on Constance Prince Mauricen vieraille maksuton. Täydellinen valinta korkeaa laatua arvostaville pariskunnille, aktiivilomailijoille, golfaajille ja perheille. Täällä nautitte kiireettömästä rauhasta uskomattoman luonnon ja meren ympäröimänä.

Jos hotelli voisi saada kuuden tähden luokituksen, niin se olisi ansaittua tälle useaan kertaan palkitulle Intian valtameren timantille. Olisiko tämä sinun valintasi?

Hinta alkaen EUR 3830/matkustaja sisältää:

  •     Lennot turistiluokassa Helsinki-Mauritius menopaluu ja matkatavarat
  •     Yksityiskuljetus lentokentän ja hotellin välillä menopaluu
  •     7 yötä kahden hengen Junior suite -huoneessa
  •     Puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen (ei sisällä illallisen juomia)
  •     Huoneen myöhäinen luovutus lähtöpäivänä
  •     Yksityinen päiväretki Mauritiuksella

 

Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Hinnassa huomioidun edun suuruus on 30%. Hinnassa on matkustusrajoituksia.
Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme.  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy