Australia Tours Aktiv-Resor

Constance Prince Maurice matkatarjous

5 tähteä Deluxe

Constance Prince Maurice on Maurituksen hotellien eliittiä kuuluen Leading hotels of the world - arvovaltaiseen joukkoon. Nyt tarjoamme asiakkaille 40% alennuksen uusiin varauksiin.

Arkkitehti Jean Marc Eynaudin ja suunnittelija David Edwardsin luoma hotelli on viimeistelty jokaiselta yksityiskohdaltaan niin, että tyyli, tila ja muotoilu yhdistyvät korostaen luontoa sekä maisemia. Resort sijaitsee omalla vehreällä 60 hehtaarin tontilla Maurituksen saaren koillisosassa noin tunnin ajomatkan päässä kentältä. Hotelli koostuu omaan rauhaansa sijoitelluista 88 sviitistä ja villasta, joiden koko vaihtelee 70-350m2 välillä. Palveluihin kuuluu 3 ravintolaa, 3 baaria, viinikellari 25 000 pullon valikoimalla, spa, vesiurheilukeskus, uima-allas, kirjasto ja lastenklubi.

Resortissa on käytössä maksutta polkupyörät, tennis, vesiurheiluvälineita kuten kajakit, keilausta, uima-altaat ja kuntosali. Kaksi 18-reikäistä golf-kenttää sijaitsee 5 minuutin matkan päässä hotellista ja hotellin asukkaat pääsevät kentälle maksuttomalla kuljetuksella ja green fee on Constance Prince Mauricen vieraille maksuton. Täydellinen valinta korkeaa laatua arvostaville pariskunnille, aktiivilomailijoille, golfaajille ja perheille. Täällä nautitte kiireettömästä rauhasta uskomattoman luonnon ja meren ympäröimänä.

Jos hotelli voisi saada kuuden tähden luokituksen, niin se olisi ansaittua tälle useaan kertaan palkitulle Intian valtameren timantille. Olisiko tämä sinun valintasi?

Hinta alkaen EUR3195,00/matkustaja  sisältää:

  •     Lennot turistiluokassa sisältäen matkatavarat, istumapaikat ja ateriat
  •     7 yötä Junior suite majoituksessa
  •     Aamiainen (puolihoito 7 vrk lisähinta EUR630 per matkustaja)
  •     Yksityiset kuljetukset kentältä hotelliin menopaluu
  •     Kokopäiväretki, jossa pääset tutustumaan Mauritiuksen luontoon, nähtävyyksiin ja rantoihin.

Hinta voimassa matkalle 12/22 asti (korkeasesonki 21.12-07.01.2021 hintalisä). Hintaetu noin 40% normaalihinnasta.

Lisäyöt mahdollisia valinnan mukaan!

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy