Australia Tours Aktiv-Resor
  • Seeproja Krugerin kansallispuistossa, Mpumalanga
  • Mala Mala game reserve, krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
  • Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
  • Kirahvi, Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
  • Leopardi, Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
  • Auringonlasku Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga

Mpumalanga ja Krugerin kansallispuisto

Lähde mukaan henkeäsalpaavalle viiden päivän opastetulle seikkailulle Etelä-Afrikkaan ja tutustumaan sen villiin sekä kesyttömään luontoon. Matka tarjoaa upeita maisemia ja erinomaisia tilaisuuksia nähdä villieläimiä pienessä ryhmässä.

Päivä 1. Maanantai | Johannesburg
Saapuminen OR Tambon lentokentälle, jossa on vastassa yhteistyökumppanimme edustaja ja kuljetus hotelliin. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia. Voit myös tehdä lisämaksullisen retken Sowetoon. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 35 km.

Päivä 2. Tiistai | Pohjoinen Krugerin kansallispuisto & ympäristö
Aamiainen, illallinen ja safari. Ajomatka Dullstroomin ja Lydenburgin kaupunkien kautta koilliseen Drakensbergin vuoristoon, jonne saavutaan Abel Erasmus -solan ja Strydomin tunnelin kautta. Omakustanteisen lounaan jälkeen saavumme kohteeseemme, Protea Hotel Kruger Gateen tai vastaavaan. Pienen tauon jälkeen lähdetään iltapäivä- ja ilta safarille nelivetoisilla jeepeillä. Jeeppiä ajaa koulutettu puistonvartija ja Shangaan jäljittäjä. Kuulet ja opit paljon savannin elämästä. Maukas illallinen kruunaa päivän. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 430 km.  

Päivä 3. Keskiviikko | Pohjoinen Krugerin kansallispuisto & ympäristö
Aamiainen ja 2 safaria. Aamu- ja iltapäiväsafareilla etsitään mm. The Big Five eläimiä, jotka ovat leopardi, elefantti, kafferipuhveli, leijona ja sarvikuono. Aikoinaan oli kunniakasta saalistaa näitä isoja ja vaarallisia eläimiä ja siitä tulee nimi The Big Five, nykyisin on palkitsevampaa saalistaa samat eläimet kameran linssin läpi. Toki päivän aikana nähdään paljon muitakin eläimiä ja lintuja. Päivän kuumin aika on mukava viettää lodgen uima-altaalla tai vaikka puutarhan varjossa Afrikan ääniä kuunnellen, ja nauttia omakustanteinen lounas. Illallinen nautitaan lodgella. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 250 km.    

Päivä 4. Torstai | Mpumalanga
Aamiasen jälkeen suunnaksi otetaan panoraamareitti. Blyde River -kanjonin huikeat maisemat ja vesiputoukset värittävät matkantekoa. God’s Windown vuorimaisemat jäävät myös mieliin. Graskopissa pidetään pieni tauko ja illaksi palataan lodgelle nauttimaan illallista. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 260 km.     

Päivä 5. Perjantai | Johannesburg
Aamiainen ennen matkaa takaisin Johannesburgiin. Kuljetus OR Tambon lentokentälle perillä noin 14h30, josta kotimatka alkaa. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 400km.   

Hinta alkaen
EUR 1.270 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa

Kysy meiltä lähtöpäivistä 2023-2024

Hintaan sisältyy
- 4 yötä jaetussa 2-hengen huoneessa
- 3 aamiaista ja 3 illallista
- Hotellin portieerimaksu
- Sisäänpääsyt puistoihin
- Englanninkielinen opastus
- Ohjelmassa mainittu ohjelma

Hintaan ei sisälly
- Lennot

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy