Australia ToursAktiv-Resor
Seeproja Krugerin kansallispuistossa, Mpumalanga
Mala Mala game reserve, krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
Kirahvi, Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
Leopardi, Mala Mala game reserve, Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga
Auringonlasku Krugerin kansallispuisto, Mpumalanga

Mpumalanga ja Krugerin kansallispuisto

Lähde mukaan henkeäsalpaavalle viiden päivän opastetulle seikkailulle Etelä-Afrikkaan ja tutustumaan sen villiin sekä kesyttömään luontoon. Matka tarjoaa upeita maisemia ja erinomaisia tilaisuuksia nähdä villieläimiä pienessä ryhmässä.

Päivä 1. Lauantai | Johannesburg
Saapuminen OR Tambon lentokentälle, jossa on vastassa yhteistyökumppanimme edustaja ja kuljetus hotelliin. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia. Voit myös tehdä lisämaksullisen retken Sowetoon.
Klo 19 kokoonnutaan hotellin vastaanottoon pieneen tervetulotilaisuuteen ja tavataan muita samalle matkalle lähtijöitä. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 35 km.

Päivä 2. Sunnuntai | Pohjoinen Krugerin kansallispuisto & ympäristö
Buffetaamiainen, illallinen ja 2 safaria. Ajomatka Dullstroomin ja Lydenburgin kaupunkien kautta koilliseen Drakensbergin vuoristoon, jonne saavutaan Abel Erasmus -solan ja Strydomin tunnelin kautta. Omakustanteisen lounaan jälkeen saavumme kohteeseemme, Shiduli Private Game Lodgeen tai vastaavaan. Pienen tauon jälkeen lähdetään iltapäivä- ja ilta safarille nelivetoisilla jeepeillä. Jeeppiä ajaa koulutettu puistonvartija ja Shangaan jäljittäjä. Kuulet ja opit paljon savannin elämästä. Maukas illallinen kruunaa päivän. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 480 km.  

Päivä 3. Maanantai | Pohjoinen Krugerin kansallispuisto & ympäristö
Täysihoito ja 2 safaria. Aamu- ja iltapäiväsafareilla etsitään mm. The Big Five eläimiä, jotka ovat leopardi, elefantti, kafferipuhveli, leijona ja sarvikuono. Aikoinaan oli kunniakasta saalistaa näitä isoja ja vaarallisia eläimiä ja siitä tulee nimi The Big Five, nykyisin on palkitsevampaa saalistaa samat eläimet kameran linssin läpi. Toki päivän aikana nähdään paljon muitakin eläimiä ja lintuja. Päivän kuumin aika on mukava viettää lodgen uima-altaalla tai vaikka puutarhan varjossa Afrikan ääniä kuunnellen. Illallinen nautitaan Afrikan satumaisen tähtitaivaan alla ”Bomassa”. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 80 km.    

Afrikkalainen boma tai kraal omaa pitkän historian ja vie meidät aikaan ennen siirtomaavaltojen saapumista, isiZulujen ja isiXhosan heimojen aikaan. Heimot suojelivat kyliään ja karjaansa puisilla aidoilla. Ne olivat tiukkaan yhteen sidottuja villieläinten varalta ja muistuttivatkin enemmän seinää tai muuria kuin aitaa ja antoivat myös hyvän tuulensuojan. Tänä päivänä safari lodget pitävät yllä näitä vanhoja perinteitä. Illallinen nautitaan juuri tällaisessa bomassa.

Päivä 4. Tiistai | Hazyview
Lähtö ennen auringonnousua safarille etsimään arkoja yöllä liikkuvia eläimiä. Savannille katetaan auringon  noustessa aamukahvi ja pientä syötävää ennen paluuta lodgeen, jossa nautitaan brunssi.
Sitten on aika lähteä ja suunnaksi otetaan panoraamareitti. Blyde River -kanjonin huikeat maisemat ja vesiputoukset värittävät matkantekoa. God’s Windown vuorimaisemat jäävät myös mieliin. Graskopissa pidetään pieni tauko ja myöhään iltapäivällä saavutaan Hazyview’n. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 180 km.     

Päivä 5. Keskiviikko | Krugerin kansallispuisto
Lähtö aamusafarille ennen aamiaista ja mukana on piknik aamiainen. Ellei the Big Five ole vielä täynnä niin tänään on hyvät mahdollisuudet kartuttaa nähtyjen eläinten lajikirjoa. Aamupäivällä paluu lodgeen. Ellet halua tehdä safaria voit lähteä tutustumaan elefantteihin.
Paluu Johannesburgiin ja lentokentälle noin klo 18. Ajomatkaa päivän aikana tulee noin 420 km. 

Hinta alkaen
EUR 1.270 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa

Lähtöpäivä vuonna 2019 on maanantai.

Hintaan sisältyy
- 4 yötä jaetussa 2-hengen huoneessa
- 4 aamiaista, 2 lounas ja 2 illallista
- Hotellin portieerimaksu
- Sisäänpääsyt puistoihin
- Englanninkielinen opastus
- Ohjelmassa mainittu ohjelma

Hintaan ei sisälly
- Lennot

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy