Australia Tours Aktiv-Resor

Tee alustava matkasuunnitelma

Toteuttakaa unelmienne kaukomatka kanssamme. Yhteistyömme tuottaa parhaan tuloksen, kun uhraatte ensin muutaman hetken ajastanne esitteemme tai kotisivujemme tarjoamien vaihtoehtojen tutkimiseen. Ottakaa sen jälkeen yhteyttä kokeneisiin, kohteet tunteviin ammattilaisiimme. Puh. 0200 62 900

Tee matkatiedustelu

Voitte myös suunnitella matkaa omatoimisesti täyttämällä seuraavan tiedustelukaavakkeen, jonka tietojen perusteella laadimme Teille yksilöllisen matkaehdotuksen.

Valitsette vain kohteen tai kohteet ja me pyrimme mahdollisimman pitkälle toteuttamaan juuri Teidän toiveenne matkakokonaisuutta rakentaessamme. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat oikean hinnoittelun aikaansaamiseksi meille välttämättömiä tietoja.

Tiedustelunne saatuamme otamme Teihin yhteyttä viikon sisällä.

Mikäli olette epävarma suunnitelmastanne tai kaipaatte lisäneuvoja suosittelemme hyödyntämään neuvontapalveluamme. Lisätietoja löydätte tästä.

Voidaksemme palvella Teitä mahdollisimman hyvin pyydämme tekemään pelkkiä lentoja koskevat tiedustelut puhelimitse numeroon 0200 62900. Mikäli tiedustelette lentoja maailman ympäri on käytettävissänne myös oikealla oleva kaavake.

Suunnittelen matkaa Australiaan tai Uuteen-Seelantiin
Suunnittelen matkaa johonkin muuhun kaukokohteeseen
Suunnittelen useamman kohteen yhdistelmämatkaa
Suunnittelen matkaa maailman ympäri

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy