Australia Tours Aktiv-Resor
  • Filippiinit, ranta,
  • Filippiinit, Philippines
  • Filippiinit, Chocolate Hills
  • Filippiinit,
  • Filippiinit, Tarsier, kummituseläin
  • Filippiinit, El Nido
  • Festivaalit, Filippiinit
  • Filippiinit
  • Filippinit

Filippiinit - tulen ja veden maa 11 päivää / 10 yötä perillä

 

Lähde mukaan mielenkiintoiselle ja hemmottelevalle matkalle Filippiineille ja sen paratiisisaarille. Olemme suunnitelleet 11 päivän matkan, johon on kerätty monipuolinen kattaus Filippiinien parhaita paloja. Matkan aikana tutustut kolmeen erilaiseen kohteeseen.
Elämää kuhiseva miljoonakaupunki Manila on erinomainen ostoskaupunki, hintataso on edullinen ja tarjonta runsasta. Mall of Asia on yksi Aasian suurimmista ostoskeskuksista ja paikallisten suosiossa oleva Green Belt on viihtyisä ostoskeskus.
Ihmeellisten Suklaakukkuloiden ja eriskummallisten kummituseläinten lisäksi Boholista löytyy koralliriuttoja ja delfiinejä. Hotellimme sijaitsee suositulla Panglao-saarella, joka on yhdistetty Boholiin sillalla.
Palawan on paratiisisaari parhaimmillaan ja El Nido sen kaunein osa. Täällä kannattaa tehdä veneretkiä eri puolille saaristoa. Palawan on vasta avaamassa oviaan matkailulle, joten sinne kannattaa lähteä nyt.

Päivä 1 | Manila
Saapuminen Filippiinien pääkaupunkiin Manilaan. Yhteistyökumppanimme edustaja on vastassa lentoasemalla ja kuljetus hotelliin. Majoittuminen.

Päivä 2 | Manila
Aamiaisen jälkeen lähdetään puolenpäivän mittaiselle kaupunkikierrokselle. Kierros alkaa Manilan liike-elämän sydämestä Makatista ja jatkuu Port Bonaficasioon, joka on Metro-Manilan hulppein kaupunginosa. Se tunnetaan myös nimellä Global City. Käydään myös toisen maailmansodan aikaisella hautausmaalla. Sitten jatketaan Manilan keskustaan ja Rizalin puistoon, joka on saanut nimensä kansallissankarin Jose Rizalin mukaan. Manila koostuu 13 kaupunginosasta ja Manila on niistä vanhin. Siihen kuuluu mm. Intramurosin historiallinen vanha kaupunki. Mukulakivikatuja pitkin kävellään San Agustin -kirkkoon, joka on Filippiinien vanhin. Vastapäätä kirkkoa on Casa Manila, joka kertoo tarinaa siitä, millaista elämä oli 1800-luvun Manilassa. 
Seuraava kohde on Fort Santiago, linnoitus, joka puolusti kaupunkia mereltä saapuvilta vihollisilta.
Viimeinen kohde on värikäs Quiapo, jossa on basaareja, markkinoita ja pyhiinvaeltajien kirkko. Siellä on myös maailman vanhimmaksi arvioitu Chinatown ja Jeepnie-bussien terminaali. Jeepniet ovat iloisen värikkäitä vanhoja jeeppejä, joista on tehty busseja. Retki päättyy hotellille.

Päivä 3 | Bohol
Kuljetus lentokentälle ja kotimaan lento Filippiinien monipuolisimpaan saareen Boholiin. Täältä löytyvät niin Suklaakukkulat kuin kummituseläimet.
Vastaanotto ja kuljetus hotellille. Tänään ei ole järjestettyä ohjelmaa ja päivän voi käyttää rentoutumiseen ja Boholiin tutustumiseen.

Päivä 4 | Bohol
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Boholin nähtävyyksiin ja ensin suunnataan kummituseläinten suojelukohteeseen. Tarsier on nyrkin kokoinen pörröinen ja oudon söpö kummituseläin, jolla on huikean isot silmät ja lepakon korvat. Eläimen pää kääntyy molempiin suuntiin 180 astetta ja se hyppää helposti kolmen metrin loikkia.
Baclayonissa tehdään lyhyt pysähdys ja vieraillaan vuosisatoja vanhassa kivikirkossa. Matka jatkuu mahonkipuiden siimeksessä kohden Suklaakukkuloita, jotka kuivana kautena paahtuvat suklaanruskeiksi ja muistuttavat herkullisia suklaanappeja. Kukkuloita on 1268 ja ne ovat ihastuttavan pyöreitä. Kansantaru kertoo, että ne ovat rakastuneen jättiläisen kyyneliä. Tosielämässä kukkulat ovat muodostuneet korallista, alue on ollut aikoinaan merenpohjaa. Lounas paikallisessa ravintolassa on omakustanteinen.

Päivä 5 | Bohol
Illalla tehdään jännittävä veneretki tulikärpästen luokse. Vene risteilee hiljakseen Abatan-joen pimeydessä tulikärpästen laumat valaisevat joenrannan puita. Illallinen sisältyy retkeen.

Päivä 6 | Bohol
Vapaapäivä Boholissa.

Päivä 7 El Nido
Kuljetus lentokentälle ja kotimaan lento Palawanin saarille. Lion lentoasemalla hotellin henkilökunta on vastassa. Kuljetus kentältä laiturille kestää noin 10–­­­­15 minuuttia ja sieltä on noin 50 minuutin mittainen venematka Lagen Island -saarelle.
Jack Cousteau kehui Palawania maailman kauneimmaksi saareksi ja hänen sanoihinsa on helppo yhtyä. Pitkulaisen saaren itäkärjessä sijaitsevan El Nidon karstimaisemat Bacuitin lahdella lyövät laudalta Halong Bayn ja Krabin vastaavat.

Päivät 8 – 10
Mukavaa lomailua Filippiinien kauneimmalla saarella. Ei järjestettyä ohjelmaa, mutta voit osallistua hotellin tarjoamiin retkiin, kuten esimerkiksi saarihyppelylle tai laguuniretkelle.

Päivä 11 | Manila
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja kotimaan lento Manilaan, jossa kuljetus kansainväliselle lentokentälle.

Hinta alkaen                     
EUR  3.780 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy               
- Qatar Airwaysin lennot Helsinki – Doha – Manila – Doha – Helsinki
- Kotimaan lennot Manila – Bohol, Bohol - El Nido ja El Nido – Manila
- Lentokenttäkuljetukset
- Englanninkielinen opastus
- 10 yön majoitukset aamiaisella
- Puolipäiväretki Manilassa
- Veneretki tulikärpästen luokse sisältäen illallisen
- Kummituseläimet & Suklaakukkulat retki
- retkillä englantia puhuva opas
- Reittilentojen paikkatilanne vaikuttaa lopulliseen hintaan

Hintaan ei sisälly
- juomat ja palvelurahat

Hotellit

Manila
Dusit Thani * * * *

Manilan Dusit Thani hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Makatin liike-elämän keskustassa. Lähellä ovat sekä The SM Store että Greenbelt ostoskeskukset. Hotelli yhdistää sopivasti luksusta, perinteitä ja mukavuutta. Tämä näkyy myös hotellin 500 huoneessa, joissa on ilmastointi, minibaari, teen- ja kahvinkeittovälineet, internetyhteydet, taulu-tv, silityslauta- ja rauta, tallelokero, kylpyhuone, wc ja hiustenkuivain.
Hotellissa on kolme suosittua ravintolaa, Benjarong Thai, Umu Japanese ja koko päivän auki oleva The Pantry. Hotellissa on myös uima-allas, allasbaari, kuntosali ja Devarana Spa.

Bohol
Amorita Resort * * * *

Hyvätasoinen boutique hotelli Amorita Resort on rakennettu kalkkikivikalliolle, josta on kauniit maisemat Alonan hiekkarannalle. Hotellissa on delux huoneita, sviittejä ja villoja. Junior sviiteissä on ilmastointi, minibaari, teen- ja kahvinkeittovälineet, taulu-tv, hiustenkuivain, tallelokero, kylpyhuone sadevesisuihkulla, ja wc ja ilmainen WiFi.
Hotellissa on kaksi uima-allasta, kuntosali, sukelluskauppa ja Sea Tree Spa. Ravintola Saffron tarjoaa perinteisiä paikallisia makuelämyksiä ja ravintola Tomar maukkaita tapaksia. Lisäksi hotellissa on viini- ja viskibaari. Hotellissa voi harrastaa joogaa ja sieltä voi lainata polkupyörän tai kajakin.

El Nido
El Nido Lagen Resort * * * *

El Nido Lagen Resort sijaitsee neljän hehtaarin suuruisella vihreällä vyöhykkeellä luonnon helmassa. Hotellin ympäristössä onkin paljon lintuja ja pieniä eläimiä luonnollisessa ympäristössään. Huoneita on 30 ja Forest room -huoneissa on ilmastointi, tv, teen- ja kahvinkeittovälineet, hiustenkuivain, kylpyhuone, wc ja tallelokero.
Hotellissa on kauppa, sukellusmahdollisuus, vesiurheiluaktiviteetteja, kuntosali, kirjasto ja uima-allas. Ruokapaikkoja on kolme, Clubhouse, Picnics ja Beach Sala Bar

tai

El Nido
Cauayan Island Resort & Spa * * * *

Ihana pakopaikka arjesta Cauyan Island Resort & Spa sijaitsee Bacuit-lahden suojaisassa ja upeassa poukamassa vihreän luonnon ja kukkuloiden keskellä. Huoneita on 23 ja Beach View Villa -huoneissa on ilmastointi, kahvinkeittovälineet, kylpytakki ja tohvelit, tv, minibaari, tallelokero, kylpyhuone ja wc.
Hotellissa on uima-allas, kylpyläosasto, baari, ravintola, joka tarjoaa paikallisia ja kansainvälisiä makuja, kuntosali, yksityinen hiekkaranta ja aktiviteetteja vesiurheiluun.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy