Australia Tours Aktiv-Resor

Tasokas unelmaloma Malediivit matkatarjous

Malediivit ovat auki suomalaisille ja kohteessa voit nautiskella lomastasi turvallisesti omassa villassa. Malediivien matka on turvallinen valinta oman villan rauhassa.

Kohteeseen tarvitaan negatiivinen koronatestitodistus, jonka saa matkoihimme erikoishintaan EUR99/matkustaja. Malediivit tarjoaa myös kattavaa poikkeusajan lisävakuutusta USD35/henkilö/viikko.

Päivä 1. Helsinki – Dhigurah

Kuljetus lentokentälle, josta siirrytään Malediivien paratiisimaiseen The Residence Dhigurah hotelliin Gaafu Alifu atollilla.

Päivät 2–7. Dhigurah

Turkoosit laguunit, palmujen reunustamat rannat, veden ylle rakennetut ylelliset villat – The Residence Dhigurah tarjoaa täydellisen piilopaikan rentoutumiseen. Nauti auringosta valkoisilla rannoilla, snorklaa värikkäiden kalojen seassa tai lähde sukeltamaan. Hotellin kolme ravintolaa, spa ja kuntosali, vesiaktiviteetit ja sukellusretket tarjoavat upeat puitteet loman viettoon. Sisarkohde Falhumaafushin palvelut ovat myös käytettävissä. Dhigurah ja Falhumaafushi yhdistyvät toisiinsa yli kilometrin mittaisella sillalla, joka yhdistää Gaafu Alifu atollin ja Falhumaafushin saaren.

Päivä 8. Kotimatka

Kuljetus lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

HINTA:

EUR3690.00/matkustaja. Säästö kokonaishinnassa noin 30%, kun varaus tehdään ennen 30.12.2021

Hintaan sisältyy:

  • Lennot turistiluokassa Qatar Airways
  • Malediiveilla 7 yötä upea 140m2 Sunrise Beach Pool Villa täysihoidolla sisältäen kaikki ateriat ja juomat
  • Malediivien villan huoneluokan korotus saatavuuden mukaan (lagoon villa)
  • Malediivien siirtymän Malen kentältä paikallisella reittilennolla (50-56 paikkainen) atollille, josta siirtymä pikaveneellä saarelle
  • Paikalliset verot ja palvelumaksut

Hintaan ei sisälly:

  • Viisumi tai muut maahantuloluvat
  • Juomarahat
  • Henkilökohtaiset kulut

Lisävuorokaudet valinnan mukaan mahdollisia. Hinta voimassa kaikkiin uusiin varauksiin, joissa matkustus ennen 01.03.2022.

Resortiin on saatavilla eri pituisia hyvinvointipaketteja (3-7vrk), joissa voi valita toiveen mukaisen ja omaan tarpeeseen sopivan kokonaisuuden. Kysy näistä lisää!

Tarjous voimassa myös jouluna ja uutena vuotena 21/22 , hintaan lisätään korkeasesongista johtuva korotus ja lisämaksu juhlaillallisista.

Alle 12-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi samassa villassa vanhempien kanssa. Villassa on mahdollisuus majoittua 2 lasta ja 2 aikuista.

Lisämaksu lasten kuljetuksista ja aterioista  - kysy lisää niin teemme ehdotuksen.

 

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy