Australia Tours Aktiv-Resor
  • ocean villa

Premium luokan palvelua paratiisissa

Heritance Aarah Resort *****

Malediivit ovat auki suomalaisille ja kohteessa voit nautiskella lomastasi turvallisesti omassa villassa.

Miten olisi etätyökuukausi (30 vrk) tässä kohteessa katkaisemaan synkkä syksy? Meillä on sinulle hyviä uutisia, joten kysy lisää.

Heritance Aarah Resort on 2019 rakennettu ylellinen 150 villasta koostuva lomaparatiisi Malediiveilla Raa-atollilla ja paikan päälle saavutaan huikeasti vesitasolla. Noin 40 minuutin lentomatka vesitasolla on itsessään jo upea elämys maisemineen. Hotelli on  todellinen paratiisi maan päällä ja premium all inclusive palvelu vie koko lomakokemuksen aivan uudelle tasolle, täällä ei loppulasku huoleta! Tänne saapuessasi astut saarelle, jota ympäröi turkoosinsininen meri ja jonka liidunvalkoiset hiekkarannat hivelevät jalkapohjiasi. Ympärilläsi huojuvat palmut ihanan raikkaan kepeässä tuulessa. Pienellä saarella on useita ravintoloita, baareja, kuntosali, spa, huviloita ja sviittejä rannalla sekä villoja pylväiden päällä meressä.

Hotellissa on viehättävä infinity-allas sekä allasbaari, ja kun haluat rentoutua vielä enemmän kannattaa varata aika Heritance Aarahin omasta spa-hoitolasta. Yksi hieronta sisältyy Premium All Inclusive -pakettiin, kuten myös pari retkeä, vesiurheilumahdollisuudet sekä kulinaariset ateriat à la carte -ravintoloissa. Illallisen jälkeen voit käydä drinkillä hotellin kattoterassin baarissa. Miltä kuulostaisi oman butlerin eli huonehovimestarin palvelut? Tätä kaikkea saat kokea, kun varaat matkasi tähän lomaparatiisiin.

Suuri osa Maldiivien mystiikasta kätkeytyy merenpinnan alapuolelle, ja Heritance Aarahissa sinulla on mahdollisuus kokea kaikkea mahdollista katamaraaniretkistä sukellukseen, leijalautailuun, purjelautailuun ja snorklaukseen. Kun haluat vielä vähän lisää ekstraa lomailuun, kannattaa varata Ocean Suite. Silloin pääset mereen uimaan suoraan omalta terassiltasi ja terassilla on tilaa myös riippumatolle sekä omalle uima-altaalle. Lähde tästä virtuaalimatkalle kristallinkirkkaan meren äärelle ja valitse teille sopiva huoneluokka.

HINTA:

EUR4295,00/matkustaja. Lisävuorokaudet valinnan mukaan mahdollisia

Hinta voimassa kaikkiin uusiin varauksiin ja lopullinen hinta tarkistetaan varauksenteon yhteydessä. Lentopaikkatilanne voi vaikuttaa hintaan.

  • Matkustus 09.01.2022-31.10.2022. Muut ajankohdat hinta tarkastetaan erikseen.
  • Beach villa majoitus 7 yötä kahdelle
  • Premium all inclusive palvelu
  • Vesitasolento menopaluu
  • Qatar Airwaysin turistiluokan lennot sisältäen matkatavarat ja istumapaikat etukäteen
  • Mahdollinen huoneluokan korotus Ocean villaan
  • Delfiiniretki ja iltaristeily

Ota yhteyttä niin katsotaan teille sopiva kokonaisuus sales@aktiv-resor.fi

 

 

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy