Australia Tours Aktiv-Resor

Suomi

Suomi on täynnä uskomattoman kauniita kohteita järvineen, tuntureineen ja viehättävine saaristomaisemineen. Pääkaupunkiamme Helsinki hellii kaupunkiloman ystäviä imonipuolisine mahdollisuuksineen kulttuuritarjonnasta shoppailuun. Kaiken kruunaan meidän neljä vuodenaikaamme, joita tosin pohjoisessa sanotaan olevan jopa kahdeksan. Tiesitkö, että Suomen Saunaseura ry:n arvion mukaan Suomessa on yhteensä noin 3,2 miljoonaa saunaa. Suomesta löytyisi siis oma sauna useammalle kuin joka toiselle kansalaiselle. Suomessa kulutetaan kahvia eniten maailmassa, jopa keskimäärin 9.9 kg per asukas. Suomen luonto on vertaansa vailla - meillä on lähes kaksisataatuhatta järveä ja lähes saman verran saaria.

Saimaa ja aavat järvenselät, sokkeloinen saaristo ja kauniit lahdet ja poukamat –luovat loistavat puitteet sekä rentoutumiseen, että kaikenlaiseen tekemiseen. Puhdas luonto, vuodenaikojen vaihtelut, monipuoliset kulttuurikohteet ja herkulliset ruokaelämykset kutsuvat niin paikalliset kuin vierailijatkin nauttimaan ainutlaatuisista kokemuksista Järvi-Suomen alueella. 

Lapissa maaginen keskiyön aurinko paistaa läpi  kesän ja syksyllä luonnossa kulkijaa hemmottelee värikylläinen ruska. Talvella revontulet valloittavat taivaan ja pakkanen kirvoittaa nenän päätä. Lähde seikkailemaan Lapin monipuolisiin kansallis - ja luonnonpuistoihin ja anna Lapin taian pureutua sisinpääsi. Lappi huumaa ja hetken tuntuu jo siltä kuin olisi astunut taikamaahan, sinne missä Petteri Punakuono ja joulupukkikin asuvat. Lähde Lapin lomalle kauttamme - olemme huolella valinneet ja tutkineet jokaisen valikoimassamme olevan palvelut. Tarjoamme elämyksiä Lappiin.

Yksilölliset ja laadukkaat kotimaan matkat
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy