Australia Tours Aktiv-Resor

Suomi

Suomi on täynnä uskomattoman kauniita kohteita järvineen, tuntureineen ja viehättävine saaristomaisemineen.

Pääkaupunkiamme Helsinki hellii kaupunkiloman ystäviä imonipuolisine mahdollisuuksineen kulttuuritarjonnasta shoppailuun. Kaiken kruunaan meidän neljä vuodenaikaamme, joita tosin pohjoisessa sanotaan olevan jopa kahdeksan. Tiesitkö, että Suomen Saunaseura ry:n arvion mukaan Suomessa on yhteensä noin 3,2 miljoonaa saunaa. Suomesta löytyisi siis oma sauna useammalle kuin joka toiselle kansalaiselle. Suomessa kulutetaan kahvia eniten maailmassa, jopa keskimäärin 9.9 kg per asukas. Suomen luonto on vertaansa vailla - meillä on lähes kaksisataatuhatta järveä ja lähes saman verran saaria.

Saimaa ja aavat järvenselät, sokkeloinen saaristo ja kauniit lahdet ja poukamat –luovat loistavat puitteet sekä rentoutumiseen, että kaikenlaiseen tekemiseen. Puhdas luonto, vuodenaikojen vaihtelut, monipuoliset kulttuurikohteet ja herkulliset ruokaelämykset kutsuvat niin paikalliset kuin vierailijatkin nauttimaan ainutlaatuisista kokemuksista Järvi-Suomen alueella. 

Lapissa maaginen keskiyön aurinko paistaa läpi  kesän ja syksyllä luonnossa kulkijaa hemmottelee värikylläinen ruska. Talvella revontulet valloittavat taivaan ja pakkanen kirvoittaa nenän päätä. Lähde seikkailemaan Lapin monipuolisiin kansallis - ja luonnonpuistoihin ja anna Lapin taian pureutua sisinpääsi. Lappi huumaa ja hetken tuntuu jo siltä kuin olisi astunut taikamaahan, sinne missä Petteri Punakuono ja joulupukkikin asuvat. Lähde Lapin lomalle kauttamme - olemme huolella valinneet ja tutkineet jokaisen valikoimassamme olevan palvelut. Tarjoamme elämyksiä Lappiin.

Räätälöimme yksilöllisesti kotimaan matkat kaikkiin kohteisiin yksityisille matkustajille, yrityksille ja ryhmille. Meiltä onnistuvat kaikki palvelut laajan yhteistyöverkostomme kautta. Jos esimerkiksi yrityksenne tarvitsee ideoita ja toteutusta työhyvinvointimatkalle kotimaassa, niin voimme lennättää teidät kohteeseen vaikka yksityiskoneella tai helikopterilla. Miten olisi purjehdusreissu saaristoon tai höryveneristeily Saimaalla? Meiltä onnistuu kaikki kätevästi yhdestä pisteestä kaikille matkaseurueille. Kysy lisää sales@aktiv-resor.fi niin sovitaan vaikka ideatapaaminen sillä uskomme henkilökohtaiseen palveluun. 

Inari-Saariselkä matkailualue Suomen huipulla

Lapin huipulla sijaitsee arktinen Inari-Saariselkä matkailualue, joka huumaa monipuolisuudellaan ja aidolla Lapin tunnelmalla. Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa, rikas paikalliskulttuuri sekä monipuoliset luontoliikuntamahdollisuudet upeissa tunturimaisemissa tarjoavat aitoja elämyksiä vaikka koko perheelle. Kauniin ja karun Inarijärven rannalla sijaitseva Inari on  on saamelaiskulttuurin keskus. Täällä sijaitsee mielenkiintoinen saamelaismuseo ja luontokeskus Siida sekä Saamelaiskulttuurikeskus Sajos. Lemmenjoki – Suomen suurin kansallispuisto, jossa pääset kokemaan aidon erämaan ja Lapin kullan tunnelman. Lemmenjoki on Suomen suurin kansallispuisto ja myös Euroopan laajimpia tiettömiä ja asumattomia metsäerämaita. Yli 70 kilometriä pitkä Lemmenjoki virtaa kansallispuiston halki.

Saariselän ulkoilukeskus sijaitsee 250 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen, ollen kuitenkin hyvin yhteyksien päässä eteläisimmästäkin Suomesta. Saariselällä olet aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa.Talvella hiihtoladut, lumikenkä- ja talvipyöräilyreitit lähtevät aivan kylän keskustasta ja laskettelurinteeseen. Saariselän hiihtoladut ovat maastohiihtäjän paratiisi jossa ladut ovat aina huippukunnossa. Huollettuja latukilometrejä on 200, joista valaistuja yli 30. Ivalo on Inarin kunnan hallinnollinen keskus ja suurin taajama, mistä löydät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut sekä lentokentän. Ivalojoki soveltuu mainiosti melontaan, kalastukseen ja talvella moottorikelkkailuun. Ivalon kattava latuverkosto kutsuu hiihtäjiä nautiskelemaan upeista tunturimaisemista ja rikkumattomasta rauhasta.

Aika pysähtyy Inari-Saariselällä ja jäljelle jää tämä hetki. Anna meidän räätälöidä unelmienne matka tälle monipuoliselle matkailualueelle Suomen huipulle.

 

Yksilölliset ja laadukkaat kotimaan matkat kaukana ruuhkista
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy