Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Koronaviruksen vaikutus Aktiv-Resorin matkoihin

13.3.2020

Arvoisa asiakkaamme!

Aktiv-Resor seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ja Suomen matkailualan liitto ry SMAL tiedotteisiin pohjaten. Ulkoministeriö ei enää muuta yksittäisten matkustustiedotteiden turvallisuustasoa koronavirusriskin vuoksi. Matkustustiedotteissa annetaan jatkossakin tietoa maan tai alueen matkustusturvallisuudesta.

Jokainen muutos ja peruutus arvioidaan aina tapauskohtaisesti matkapakettilainsäädännön ja matkanjärjestäjän soveltamien ehtojen perusteella sekä Ulkoministeriön tiedotteisiin pohjaten. Teemme parhaamme ja neuvottelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa peruutus – tai muutoskustannuksista. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että matkat saadaan toteutettua suunnitellun mukaisesti myöhempänä ajankohtana.

Olemme yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joita mahdolliset muutokset koskevat. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa aiheesta lisää.

Meidät tavoittaa kaikkina ajankohtina laittamalla viestin sales@aktiv-resor.fi omilla yhteystiedoilla. Soitamme teille välittömästi takaisin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta. Suosittelemme myös tutustumaan omaa matkakohdetta koskeviin ohjeistuksiin. Jokainen matkustaja vastaa matkustuspäätöksestään itse ja on ensiarvoisen tärkeää tutustua kohdemaan tilanteeseen tapauskohtaisesti.

Lisätietoja koronaviruksen esiintymisestä ja sen vaikutuksista löytyy viranomaisten sivustoilta.

THL

Ulkoministeriö

 

31.3.2020

Koronaviruksen vaikutuksista kevään matkoihimme

Suomen hallitus teki 16.3.2020 linjauksen, jonka mukaan Suomen kansalaisten ei pidä matkustaa ulkomaille. Linjausta jatkettiin 30.3.2020 ja se on tällä hetkellä voimassa 13.5.2020 asti. Olemme olleet yhteydessä asiakkaisiimme, joiden matkustusta linjaus koskee. Seuraamme tilannetta päivittäin ja tiedotamme asiasta tilanteen muuttuessa. Terveys ja turvallisuus on meidän ykkösprioriteettimme ja haluamme taata asiakkaillemme täydellisesti onnistuneita matkaelämyksiä. Jos sinulla on kysyttävää matkaasi liittyen niin vastaamme mielellämme.

 

 

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy