Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Aktiv-Resor yhteistyössä Tomi Björck ja uskomaton Australia tv-sarjan kanssa

Valokuvaaja @kristamantsinen

Valokuvaaja @kristamantsinen

Ensi tiistaina kaikki Australian ja hyvän ruoan ystävät TV5-kanavan ääreen.

Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björckin TV-sarja australialaisen keittiön erikoisuuksista alkaa avoimella TV5 -kanavalla tiistaina 13.8.2019. Sarjaa on kuvattu useilla eri paikkakunnilla Australiassa ja Suomen johtavana Australian matkojen spesialistina Aktiv-Resor on ollut luonteva valinta ohjelman pääyhteystyökumppaniksi.

Tomi ja uskomaton Australia -sarjassa päähenkilömme laittaa itsensä täysillä likoon, kun valmistettavien ruokien raaka-aineita etsitään ja hankitaan suoraan luonnosta. Tomin omatkin makunystyrät ovat koetuksella, kun gourmet chefille tarjotaan esimerkiksi aboriginaalien perinteistä ”bush tucker” evästä.

10-osaisen sarjan jaksojen ensiesitys lähetetään tiistaisin klo 20:00 – 21:00 ja uusinta esitetään sunnuntaisin ja lauantaisin. Aktiv-Resor saa näkyvyyttä ohjelman tauoilla ja osittain ohjelman sisälläkin, joten uskomme yhteistyön Discovery Channelin ja TV5:n kanssa lisäävän yleisön mielenkiintoa Australian mannerta kohtaan ja tuovan matkaa suunnittelevia asiakkaita Aktiv-Resorin yksilöllisten palvelujen piiriin.

Toivomme, että Tomi ja uskomaton Australia -sarja tarjoaa antoisia elämyksiä ja kehotamme kaikkia talven 2019-2020 matkoja vielä suunnittelevia olemaan yhteydessä Aktiv-Resorin ammattilaisiin – nyt on juuri oikea aika varata myös syksyn ja joulun matkat.  Olemme täällä teitä varten ja odotamme yhteydenottoanne.

Toivotamme myös mukavia hetkiä ohjelman parissa.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy