Australia Tours Aktiv-Resor

Luonnonrauhaa Inarijärven rannalla

Tervetuloa Inariin upeisiin puitteisiin Inarijärven rannalle - aito tunnelma keskeisellä paikalla

Wilderness Hotel Inari on tyylikäs hotelli aivan Inarijärven rannalla. Hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta, lappilaista ruokaa sekä opastettuja retkiä lähiympäristöön vuoden ympäri. Hotellista on vain kolmen kilometrin matka Inarin kylälle, jossa voit esimerkiksi vierailla saamelaismuseo Siidassa tai tutustua saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen. Näissä kulttuurikohteissa pääset tutustumaan saamelaiseeen kulttuurin ja moninaiseen luontoon, Sajoksen arkkitehtuuri hurmaa ainutlaatuisuudellaan. Ivalon lentokentälle on noin 40 minuutin matka.

Laadukas hotelli tarjoaa eri majoitusvaihtoehtoja isommallekin porukalle hotellihuoneista kelomökkeihin, joissa majoittuu jopa kuusi henkilöä. Kaikki majoitustyypit ovat tyylikkäitä ja niissä henkii aito pohjoinen arkkitehtuuri ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Hotellin upea ravintolassa on tilaa 200 henkilölle ja baarissa 60 henkilölle ja se tarjoaa silmiähivelevät maisemat suoraan Inarijärvelle. Täällä pääsette nautiskelemaan aitoja lappilaisia herkkuja hienoissa puitteissa kiireettömästi. Rantasaunassa nautit lempeistä löylyistä maisemissa, joita ei muualta löydy. Täällä mieli lepää ja kiire unohtuu.

Inari Hotellihuoneet ovat valmistuneet 2017 ja sijaitsevat otellin pihapiirissä kahdessa erillisessä rakennuksessa, näissä majoittuu maksimissaan 3 henkilöä. Huoneissa on oma kylpyhuone, vedenkeitin,  nojatuoli tai sohva,  televisio, hiustenkuivaaja ja pesuaineita sekä ilmainen WiFi. Huoneita saatavilla sekä pari- että erillissängyllä. Inari Arctic Chalet parimökit ovat valmistuneet vuonna 2019 ja ovat täydellinen vaihtoehto kaikille, jotka haluaa lomalta nautintoa ylellisesti. Tässä majoitusvaihtoehdossa on makuuhuone kahdelle, olohuone, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc. Olohuoneessa on vuodesohva, sisustustakka ja isot panoraamaikkunat Inarijärvelle päin. Huomioithan, että kaikista Arctic Chaleteista ei ole näkymää Inarijärvelle. Lisäksi on tarjolla tilavat Inari kelomökit 2-6 henkilölle sekä revontulimökit 2-4 henkilölle.

Arktinen unelma Lapin kauniissa maisemissa Wilderness Hotel Inarissa. Hyvää ruokaa ja Lapin tunnelmaa sekä hauskoja retkiä ulkoilmassa!

Matkaohjelma 3 yötä:

Päivä 1:

Saapuminen Ivalon lentoasemalle
kuljetus hotelliin yhteiskuljetuksella
Sisäänkirjautuminen ja nautiskelua kiirettömyydestä näissä upeissa puitteissa

Illallinen hotellin näköalaravintolassa.

Päivät 2:

Maukas aamiainen kauniissa ravintolassa klo 8-10.
Kelkkaretki Inarijärvelle, 2 tuntia
Täydellinen aktiviteetti niille, jotka haluavat päästä ajamaan moottorikelkalla. Ensiksi pukeudumme lämpimiin kelkkavarusteisiin, jonka jälkeen oppaamme pitää meille turvallisuus- ja käyttökoulutuksen. Kelkkaretkemme vie meidät Inarijärvelle, jossa pääsemme ihastelemaan järven upeista maisemista ja kokeilemaan taitojamme kelkkailussa. Retken aikana nautitaan lämpimät juomat nuotion äärellä.

Illallinen hotellin näköalaravintolassa.

Päivät 3:

Maukas aamiainen kauniissa ravintolassa klo 8-10.

Lumikenkäretki, 4 tuntia
Nauti talvisesta luonnosta lumikenkäillen! Oppaamme kuljettaa meidät retkemme alkupaikalle, jossa laitamme lumikengät jalkaan. Kävelemme lumisessa maastossa ja voimme ihailla Inarin upeita talvimaisemia. Mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia luonnon hiljaisuudesta ja upeista maisemista lumen narskuessa askelten alla? Retki on täydellinen luonnosta ja valokuvauksesta pitäville. Retken aikana nautimme lounaan tulien äärellä.

Illallinen hotellin näköalaravintolassa.

Päivä 4

Aamiainen ja uloskirjautuminen hotellista.
Lentokenttäkuljetus Ivalon lentoasemalle (yhteiskuljetus, maskit pakolliset)

Hinta EUR1065.00 per henkilö sisältää:

  • Lennot Helsinki-Ivalo-Helsinki Finnairilla sisältäen ruumaan menevän matkatavaran
  • Lentokenttäkuljetukset Ivalon lentoasema-Inari Wilderness Hotel
  • 3 yön majoituksen Inari hotellihuoneessa kaikilla mukavuuksilla. Arctic Chalet majoitus alkaen EUR1340.00/henkilö/3 yötä
  • Aamiaiset, päivälliset ja lounaat (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen)
  • Kelkkasafari 2 tuntia
  • Lumikenkäretki 4 tuntia sisältäen lounaan
  • Majoitustyypin mukavuudet valitussa huonekategoriassa

Annetaan Lapin lumota. Inari-Saariselkä alueen tarjonta on monipuolista mitä tahansa aktiviteettia ajatellen ja räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan matkaohjelman.

Kysy meiltä lisää eri vaihtoehdoista sales@aktiv-resor.fi tai 0200- 62900

Hinta voimassa uusiin varauksiin, joissa matkustus välillä 30.01.2021 – 30.4.2022. Hotelli on avoinna ympäri vuoden - kysy hintatietoja muihin ajankohtiin.

Lopullinen hinta määrittyy lentopaikkatilanteen mukaisesti ja tarkastetaan varauksentekohetkellä. Voimme myös rakentaa matkapaketin sisältäen autonvuokrauksen muualta Suomesta alkaviin varauksiin.

 

 

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy