Australia Tours Aktiv-Resor
 • Panoramasauna
 • Ulkoporeallas ja näkymät joelle

Lapin taikaa ylellisesti

Lähde viettämään unohtumaton loma tai vaikka etätyöviikko Suomen Lappiin - Maaginen taika puree varmasti

Nyt myynnissä myös syksyn ruskamatkat ja talvi 2021/2022 - kysy lisää! Revontulet näkyvät varmasti syyskuun puolivälissä.

Anna Lapin lumota ja lähde matkallemme aitoon Lappiin, sinne missä vuodenaikojakin on kahdeksan. Inari-Saariselän matkailualueen ympäristö huumaa aitoudellaan ja kauniilla luonnollaan. Ivalo on Inarin kunnan hallinnollinen keskus Inari-Saariselän matkailualueella ja suurin taajama, mistä löydät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut ja lentokentän. Aurora Village on pieni, tasokas ja lämminhenkinen ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita metsän siimeksessä.Tämän 28 tasokkaasta revontulimökistä koostuvan luonnonläheisen hotellin sijainti on ihanteellinen lyhyen matkan päässä Ivalon kylästä. Talvisin kylälle pääsee jäätyneen joen yli, jolloin kävelymatka on noin 1.5 kilometriä. Tietä pitkin matkaa kertyy 3.5kilometriä. Sijainti on optimaalinen revontulien ja tähtitaivaan katseluun, sillä kylän valaistus ei yllä resortille asti metsän siimekseen.

Suoraan hotellin takana on erilaisia luontopolkuja, joilla voi helposti käyskennellä myös itsenäisesti. Ladut lähtevät heti pihapiiristä, ensimmäinen 1.5km on latuhöylällä vedetty latu,  joka yhdistyy Ivalon kunnanlatuihin. Sukset ja monot saatte kätevästi lainattua hotellista veloituksetta. Hotellin takametsissä elelee todistettavasti ainakin jäniksiä, kettuja, hirviä ja tietysti poroja, joita kuljeskelee välillä myös hotellin pihalla vapaana. Jos haette rauhaa, hiljaisuutta ja luontoa kuitenkaan unohtamatta mukavuutta, helppoutta ja laatua, on tämä hotelli täydellinen valinta.

Hotellin lasi-ikkunoilla varustetut upeat mökit on sijoiteltu ovaalin muotoisesti siten, että niiden keskellä on poroaitaus. Tässä poroaitauksessa on talvella poronruokinta ohjelmaa, jossa pääsette aitaukseen syöttämään 1-3 vuotiaille poroille jäkälää ja samalla kerrotaan tietoa poronhoitotaloudesta ja poroista ylipäätänsä. Lasi-ikkuna on nelikerroslasia ja jokaisen huoneen seinässä on kytkin, jolla lasi alkaa lämmetä ja tarvittaessa sulattaa siihen kertyneen lumen noin 15minuutissa. Ikkunoihin on myös asennettu verhot täydellisen yksityisyyden takaamiseksi. Mökit on kuitenkin sijoiteltu noin 10 metrin päähän toisistaan ja ne on myös äärimmäisen hyvin äänieristettyjä. Mökissä asuu ikään kuin omassa kuplassa; täydellisessä hiljaisuudessa tähtitaivasta katsellen suoraan sängystä, eikä tietoa muusta maailmasta ole. Mökkiin on mahdollista saada kaksi lisävuodetta lapsille.

Päärakennus on samassa pihapiirissä mökkien kanssa ja siellä sijaitsevat vastaanotto ja ravintola. Ravintolassa tarjoillaan laadukas buffetaamiaisen, tilauksesta lounasta, sekä majoitukseen kuuluvan päivällisen. Aamiainen on tarjolla klo 8:00-10:00 ja päivällinen klo 18:00-21:00, lounasta sopimuksen mukaan. Lisäksi ravintolassa on  tarjolla kahvia ja teetä veloituksetta koko päivän ajan. Vastaanotto palvelee klo 8:00-21:00.

Pihapiiriin kuuluu myös vastarakennettu hevostalli, jossa rekihevoset majailevat ja niitä voi vapaasti käydä ihailemassa. Täällä ei tekeminen lopu kesken, kun aktiviteetteja on tarjolla laidasta laitaan opastetuista metsäretkistä, jääkartingiin, hiihtoon, lumikenkäilyyn, maastopyöräilyyn sähköpyörillä tai Inarin kulttuurikierrokseen.

Tähän seitsemän yön kokonaisuuteen olemme paketoineet teille kaikki onnistuneen matkan elementit.  Matka toteutettavissa myös esimerkiksi 3 yön kokonaisuutena alkaen EUR590.00 per henkilö.

Hinta alkaen EUR1290.00/matkustaja jaetussa kahden hengen huoneessa.

Hinta sisältää:

 • Lennot Helsinki-Ivalo menopaluu ja ruumaan menevät matkatavarat (1 laukku per henkilö)
 • 7 yön majoitus upeassa ja tasokkaassa Aurora Village hotellin revontulimökissä
 • Kuljetukset kentältä hotelliin menopaluu
 • Laukunkantomaksu
 • Aamiaisen ja kolmen ruokalajin maistuvan illallisen. Kahvia, teetä ja makeisia vapaasti saatavilla koko päivän.
 • Kuohuviini huoneessanne
 • Näköalasaunan poreammeella yhtenä iltana (1.5h). Ihaile jokimaisemaa suoraan saunanlauteelta.
 • Moottorikelkkasafarin tai yhden muun vaihtoehtoisen aktiviteetin kuten poro - tai huskyajelun, opastetun luontoretken patikoiden tai sähköpyörällä, melonnan tai Inarijärven retken  (retkivalinta vaikuttaa kokonaishintaan)
 • Vierailu Inarin kylään, jossa tutustutaan saamelaismuseoon sekä luontokeskukseen Siidaan
 • Porojen ruokinta opastettuna ja valokuvaus (talvikausi)
 • Lumikengät, pulkat, hiihtosukset ja monot, potkukelkat, tulistelupaikat ja revontulihälytys veloituksetta käytettävissä

Annetaan Lapin lumota. Inari-Saariselkä matkailualueen tarjonta on monipuolista mitä tahansa aktiviteettia ajatellen ja räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan matkaohjelman.

Kysy meiltä lisää eri vaihtoehdoista!

Hinta voimassa uusiin varauksiin, joissa matkustus välillä 01.03.2021 – 30.4.2022. Hinta ei voimassa joulun/uuden vuoden aikaan - Kysy lisää korkeasesongista.

Lopullinen hinta määrittyy lentopaikkatilanteen mukaisesti ja tarkastetaan varauksentekohetkellä. Hinta voimassa myös jouluna ja uutena vuotena, jolloin mahdollinen korkeasesongista johtuva lisä.

Voimme myös rakentaa matkapaketin sisältäen autonvuokrauksen muualta Suomesta alkaviin varauksiin.

 

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy