Australia Tours Aktiv-Resor
  • Jurtta jooga

Kokonaisvaltaista hyvinvointia pienryhmässä

Laadukas ja kokonaisvaltainen hyvinvointimatka pääsiäisenä 04-07.04.2022 pienryhmässä luonnon syliin. Kiireettömyyttä, aikaa itselle ja henkilökohtaista joogaopetusta.

Matka sisältää lennot Helsingistä, majoituksen upeassa revontulimökissä, kaikki ruokailut, retket, joogaopetuksen sekä ripauksen Lapin luksusta päälle - jooga kuuluu kaikille etkä tarvitse aiempaa kokemusta! Matka toteutetaan turvallisessa pienryhmässä kaikki terveysturvallisuusasiat huomioiden.

Kaikenkattava hyvinvointimatka, jossa koko matkan ajan paikalla on Suomen kuuluisimmasta joogakoulusta Shantista valmistunut joogaopettaja Anette Kinnunen. Anetella on parinkymmenen vuoden kokemus ryhmäliikunnan opetuksesta ja joogaan hän on tutustunut vuonna 2005 Intiassa. Voitte tutustua Anette Wellnessin toimintaan ja henkilöesittelyyn tarkemmin tästä. Matka sisältää kaiken lennoista, majoituksesta, retkiin ja laadukkaisiin ruokailuihin sekä henkilökohtaisen ja tasokkaan joogaopetuksen koko matkan ajan. Nauti upeasta majoituksesta Aurora Villagen revontulimökissä Ivalon metsässä, täysihoidosta, retkistä, saamelaiskulttuurista, meditaatiosta, joogasta, saunomisesta ja ulkoilusta. Tähän pakettiin kuuluu kaikki ja itse voit täysin keskittyä siihen, että nautit ja annat aikaa itsellesi. Matka sopii kaikenikäisille eikä mitään aiempaa kokemusta tarvita joogasta tai meditaatiosta.

Aurora Village on pieni, tasokas ja lämminhenkinen ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita metsän siimeksessä.Tämän 28 tasokkaasta revontulimökistä koostuvan luonnonläheisen hotellin sijainti on ihanteellinen lyhyen matkan päässä Ivalon kylästä ja lentokentästä. Talvisin kylälle pääsee jäätyneen joen yli, jolloin kävelymatka on noin 1.5 kilometriä. Tietä pitkin matkaa kertyy 3.5kilometriä. Sijainti on optimaalinen revontulien ja tähtitaivaan katseluun, sillä kylän valaistus ei yllä resortille asti metsän siimekseen. Suoraan hotellin takana on erilaisia luontopolkuja, joilla voi helposti käyskennellä myös itsenäisesti. Ladut lähtevät heti pihapiiristä, ensimmäinen 1.5 km on latuhöylällä vedetty latu,  joka yhdistyy Ivalon kunnanlatuihin.

Lapissa maaginen luonto ja ääretön rauha ovat keskeisiä elementtejä. Luonnolla on uskomaton rauhoittava ja parantava voima. Tällä lomalla sinulla on mahdollisuus ottaa tauko arjesta ja nauttia kauneudesta kiireettömässä ympäristössä. Lapin Taikaa - joogamatkalla voit rentoutua ja tehdä asioita, jotka edesauttavat hyvinvointia. Jooga tarkoittaa yhteyttä omaan itseen. Harjoituksessa yhdistyy keho, mieli ja hengitys. Joogan avulla sinulla on mahdollisuus pysähtyä ja kuulla selkeämmin, mitä todella tarvitset ja siten pitää itsestäsi parempaa huolta. Aneten opettama jooga on hathaa: kevyttä kehoa vahvistavaa ja liikkuvuutta lisäävää harjoitusta. Liikkeiden lisäksi tehdään hengitysharjoituksia ja meditoidaan. Opastuksessa etsitään jokaiselle sopivat vaihtoehdot harjoittaa joogaa suoritusvapaasti. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille, ohjaaminen tapahtuu seikkaperäisesti ja ilon kautta. Hiljentyminen on osa joogaa, mutta niin on myös fiilistely sekä positiivisuus ja tätä Aneten opettama jooga tuo vahvasti esille.

Matkan jälkeen osaatte toteuttaa hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin myös jokapäiväisessä elämässä omaa kehoa kuuntelemalla. Hyvinvointiin tulee suhtautua vakavasti, mutta se ei suinkaan ole vakava asia. Tällä reissulla varmasti myös nauretaan sydämen kyllyydestä. Joogaopettaja Aneten sanoja lainaten hän on hyvinvoinnista, joogasta, matkailusta ja elämästä innostuja - tätä ilosanomaa on helppo jakaa ja oppia olemaan ilon kautta lempeämpi itselleen sekä läheisilleen.

Matkaohjelma 04-07.04.2022:

04.04.2022:

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla kakkosterminaalissa. Tästä alkaa arktinen seikkailumme Lappiin ja itseemme.

Lento FInnair AY637 HELSINKI – IVALO  

Yksityinen kuljetus kentältä hotelliin noin 10 minuuttia. Tämän jälkeen majoittuminen upeisiin revontulimökkeihin, joissa vietetään seuraavat kolme yötä.

12:00 Lounas ja lasillinen kuohuvaa (kasvis/erikoisruoka mahdollinen)

17:30 Iltajooga, Teema Maa. Tervetuloa Lappiin! Pyyhimme ennen matkaa ja harjoitusta olleet asiat pois mielestä ja laskeudumme kohteeseen. Iltaharjoitus on rentouttava ja rauhallinen. Tutustumme joogaan lempeästi, jokaiselle osallistujalle sopivalla tavalla.

19:00 Kolmen ruokalajin illallinen. Ravintola tarjoilee laadukkaita viinejä ruoan kanssa nautittavaksi(lisämaksu).

20:30 Upea panoramasauna poreammeella tai joen varrella sijaitseva tynnyrisauna halukkaille. Vaihdamme saunoja päivittäin ja näin saatte kokea halutessanne löylyjen lisäksi poreiden lämmittävän kosketuksen tai jokiveden raikkaan, ihoa kihelmöivän tunteen. Täällä mieli lepää.

05.04.2022:

8:00 Aamujooga, Teema Ilma. Aamuinen harjoitus virkistää, energisoimme kehoa ja mieltä joogan avulla. Ilma on meille elintärkeä elementti ja tutustummekin hengitysharjoituksiin. Löydätkö itsestäsi avaruutta?

09:30 Aamiainen

11:00 Huskyretki lounaalla kesto 4 tuntia. Nauti vauhdin hurmaa ja luontoelämyksiä tällä upealla retkellä. Retken aikana nautimme maukkaan keittolounaan tulistelupaikalla ja kuulemme parhaat palat Lapin luonnosta.

16:00 Sauna ja rentoutuminen löylyn lämmössä. Pulahdus poreisiin tai raikkaaseen jokiveteen. Ehkä lasi kuohuvaa, koska elämässä pitää olla hieman luksusta?

18:30 Kolmen ruokalajin illallinen. Nautitaan upeista puitteista ja makuhermoja kutkuttavista elämyksistä.

20:00 Tulen äärelle hiljentyminen. Rauhoittuminen ja läsnäolo rentouttaa kehoa ja mieltä. Koska olet viimeksi pysähtynyt, ilman ulkopuolista ärsykettä tai keskeytyksettä?

06.04.2022:

8:00 Aamujooga, Teema Vesi. Liikkeen ja hengityksen kautta meidän on helpompi rauhoittaa kehoa ja sitä kautta mieltä. Teemme tutkimusmatkaa omaan itseemme joogan polulla, tunnustellen ja mehukkaasti. Mieli ja keho heräävät harjoituksen aikana, tuntuu rentoutuneemmalta ja samalla vahvemmalta.

09:00 Aamiainen (vapaa aikataulu)

Vapaata ulkoilua. Lähdetkö patikoimaan tai hiihtämään. Sukset ja lumikengät ovat vapaasti myös käytettävissä.

13:00 Lounas tunnelmallisessa päärakennuksen ravintolassa.

14:00 Moottorikelkkasafari. Koe vauhdin hurmaa ja ihaile ohikiitäviä maisemia tällä kahden tunnin vauhdikkaalla retkellä. Istu kyydissä tai aja itse, kumman sinä valitset? Kuulemme tarinoita luonnosta ja ymmärrämme paremmin mitä luonto Lapissa merkitsee. Kuuntele ja tule kuulluksi.

16:30 Sauna ja rentoutuminen löylyn lämmössä.

19:00 Illallinen ja saamelaisesitys upeassa jurtassa. Kuuntele saamelaismusiikkia ja nauti esityksestä tunnelmallisessa jurtassa. Tällaista kokemusta eivät monet koe elämässään, mikä etuoikeus saada kuulla ja ymmärtää pohjoisen kulttuuria hitusen syvällisemmin.

20:30 Hiljentyminen jurtassa, rauhoittava meditatiivinen tuokio

07.04.2022:

8:00 Aamujooga, Teema Tuli. Tervehdimme kehoa ja mieltä aamujoogan parissa. Tarvitsemme erilaisia tunnetiloja, selviytyäksemme elämän virrassa. Joskus tarvitsemme enemmän vauhtia, voimaa ja tulisuutta. Aamun harjoituksessa käydään läpi viikonlopun aikana jo tutuksi tulleita liikkeitä ja harjoituksia, ilon kautta!

09:00 Aamiainen (vapaa aikataulu)

Vapaata ohjelmaa ja ulkoilua. Tai nauti vaikka kahvit ravintolassa ja ihaile tulen rauhoittavaa voimaa.

Poroihin tutustuminen ja ruokinta halukkaille

13:00 Lounas

14:30 Sauna lämpimänä halukkaille.

16:30 Loppujooga ja aika kiittää tästä unohtumattomasta seikkailusta Lapin luontoon ja omaan itseensä. Mitä olemme oppineet, mitä tästä jää minulle arkielämään toteutettavaksi. Olenko kuullut ja kuunnellut?

19:30 siirtyminen kentälle ja kohti kotia. Mieli levänneenä ja täynnä energiaa. Finnairin paluulento  AY 639 Ivalo - Helsinki  2210  - 0040    

 

Hinta  EUR1695.00/matkustaja jaetussa kahden hengen huoneessa.

Hinta sisältää:

  • Lennot Helsinki-Ivalo menopaluu ja ruumaan menevät matkatavarat (1 laukku per henkilö)
  • 3 yön majoitus jaetussa upeassa ja tasokkaassa Aurora Village hotellin revontulimökissä
  • Kuohujuoma huoneessanne tervetulotoivotuksena
  • Kaikki mainitut retket, kuljetukset, ruokailut ja saunomiset.
  • Joogaharjoitukset ohjelman mukaisesti. Myös henkilökohtainen joogaohjaus yksilöllisesti jokaisen tarpeita kuunnellen.
  • Yksityiset palvelut vain tälle hyvinvointiryhmälle max. 14 hlö
  • Kahvia ja teetä sekä makeisia koko päivän ravintolassa tarjolla.
  • Lumikengät, pulkat, hiihtosukset ja monot, potkukelkat, tulistelupaikat ja revontulihälytys veloituksetta käytettävissä

Varausmaksu EUR50/hlö matkavarauksen yhteydessä. Loppumaksu 32 päivää ennen lähtöä.

Yhden hengen huoneen lisämaksu EUR285.00

Varausmaksua ei palauteta peruutustapauksessa. Mikäli viranomaismääräyksien vuoksi matkaa ei voida toteuttaa, niin maksu palautetaan täysimääräisenä.

Minimiosallistujamäärä 10 henkilöä.

Lisätietoja ja koko matkaohjelma saatavilla sales@aktiv-resor.fi . Ilmoittaudu heti niin pääsemme toteuttamaan tämän upean ja ainutlaatuisen matkan.

Sitova ilmoittautuminen mielellään 28.02.2021 mennessä.

 

 

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy