Australia Tours Aktiv-Resor

Elämyksellinen loma luonnon ympäröimänä tunturialueella

 

Tervetuloa Muotkalle luonnonrauhaan nauttimaan ystävällisestä palvelusta ja rikkumattomasta luonnonrauhasta, Tervetuloa Lapin syliin

Wilderness Hotel Muotka on rauhallinen ja luonnonläheinen hotelli monipuolisilla palveluilla Kakslauttasen alueella Saariselällä Inari-Saariselkä matkailualueella. Ladut ja polut Urho Kekkosen kansallispuistoon ja Saariselän tunturialueelle lähtevät suoraan hotellin pihasta. Saariselän keskustaan on 14 km ja Ivalon lentokentälle 35 km. Hotellissa on majoitusta tasoikkaissa hotellihuoneissa, tunnelmallisissa kelomökeissä, jotka sopivat isommallekin matkaseurueelle ja romanttisissa revontulimökeissä. Viime vuonna 2019 valmistuneet tasokkaat joenranta kelomökit tarjoavat täydellisen vaihtoehdon laatua ja ylellisiä yksityiskohtia rakastaville. Näistä mökeistä löytyy vuodepaikat jopa viidelle hengelle, käsinveistetty parisängy, tulisija, keittiönurkkaus, kylpyhuone ja oma sauna. Kelomökeissä voit tuntea aidon Lapin hengen ja ihailla ympäröivää luontoa suurista panoramaikkunoista.

Ulkoiluun on tarjolla maasto- ja läskipyöriä, lumikenkiä, patikkareittejä ja todella monipuolisia opastettuja retkiä kuten husky-ja porosafarit, moottorikelkkasafarit tai vaikka opastettu pilkkiretki. Pihapiirissä on käytössä tilava perinteinen rantasauna, jonka sijainti Kiilo-ojan rannassa suorastaan kutsuu pulahtamaan raikkaaseen tunturiveteen. Muotka on täydellinen lomavalinta niille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta kaukana kaikesta ja antaa aikaa vain olemiseen.

Hengittele, keskity ja kuuntele mitä luonto haluaa sinulle kertoa. Ei ole kiire, on vain tämä hetki ja se riittää. Rakastu Lappiin, rakastu Muotkaan.

Räätälöimme teidän seurueellenne juuri sopivan kokonaisuuden 4-7 vuorokautta. Mikäli haluatte yhdistää Muotkan laskettelukohteeseen niin räätälöimme palvelut toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä sales@aktiv-resor.fi

Kysy lisää myös talvi 21/22 myynnissä!

Esimerkkimatka 3 yötä:

Arktinen unelma Muotkassa. Vietä unohtumaton loma Lapin kauniissa maisemissa. Hyvää ruokaa ja Lapin tunnelmaa sekä hauskoja retkiä ulkoilmassa!

Päivä 1

Saapuminen hotellille, sisäänkirjautuminen ja illallinen

Päivä 2

Maukas aamiainen kauniissa ravintolassa  klo 8-10.

Vierailu porotilalla moottorikelkoilla - Täydellinen aktiviteetti niille, jotka haluavat päästä ajamaan moottorikelkalla ja tutustumaan poronhoitoon sekö saamelaiskulttuuriin. Ensiksi pukeudumme lämpimiin kelkkavarusteisiin, jonka jälkeen oppaamme pitää meille turvallisuus- ja käyttökoulutuksen. Ajamme moottorikelkoilla tapaamaan paikallista porotilallista ja hänen porojaan. Porotilalta saat paljon mielenkiintoista tietoa poroista ja niiden elämästä sekä saamelaiskulttuurista. Vierailun aikana sinulla on mahdollisuus osallistua lyhyelle rekiajelulle. Päivän aikana nautimme myös maittavan lounaan.

Tasokas illallinen hotellin ravintolassa

Päivä 3

Maukas aamiainen kauniissa ravintolassa  klo 8-10.

Huskysafari - Koiravaljakolla ajaminen Lapin lumisissa maisemissa on upea kokemus. Huumaava koirien haukku muuttuu nopeasti liikkeelle lähdettyä hiljaiseksi ajamiseksi lumisessa maastossa. Koirien innostusta ja taitavaa työskentelyä on ilo seurata. Retken jälkeen pääset vielä nauttimaan lämmintä juotavaa ja opas kertoo huskien kanssa elämisestä ja niiden kanssa toimimisesta. Päivän aikana nautimme lounaan hotellin ravintolassa.

Hiihtoa, patikointia ja oleskelua vapaan aikataulun mukaisesti. Tasokas illallinen hotellin ravintolassa

Upea rantasauna kylpeminen ja ehkä pulahdus tunturipurossa.

Päivä 4

Aamiainen ja uloskirjautuminen hotellista.

Hinta alkaen EUR1180.00/henkilö sisältäen:

  •  Lennot Helsinki-Ivalo - Helsinki sisältäen yhden ruumaan menevän laukun sekä käsimatkatavaran
  •  3 yön majoituksen wilderness huoneissa
  •  Lentokenttäkuljetukset
  •  Aamiaiset, päivälliset ja lounaat
  •  Kelkkasafari porotilalle 
  •  Huskysafari
  •  Rantasaunan yhtenä iltana

Hinta Ylellisessä Panorama kelomökissä alkaen EUR1445.00/matkustaja/3 yötä kahdelle. Tähän majoitustyyppiin mahtuu neljä henkilöä eli sopii erinomaisesti myös kahden pariskunnan tai perheen yhdessäoloon vaikka hiihtolomalla. Kysy meiltä lisää.

Hinta voimassa 20.02- 30.04.2021 välillä. Lopullinen hinta määräytyy lentopaikkatilanteen ja majoituksen saatavuuden sekä ajankohdan mukaisesti.

 

 

 

 

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy