Australia Tours Aktiv-Resor

Arktinen huvilaelämys seurueelle

Oletko matkustanut maailman ääriin, etsinyt elämyksiä ja eksotiikkaa? Maailmanluokan luksuspalvelua ja laatua ei tarvitse etsiä tämän kauempaa.

Olisiko aika palata kotiin ja antaa Suomen Lapin yllättää? Levin luksushuviloissa Kittilän tuntumassa käden ulottovilla on kaikki yhdessäolon ja ikimuistoisen matkan ainekset. Tämä ainutlaatuinen paikka on yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää.Se tarjoaa mukavuuksia, joita et löydä mistään muualta. Autolla Levin elinvoimaisen keskustan tavoittaa 10 minuutissa ja Kittilän lentoaseman 15 minuutissa. Räätälöimme matkaseurueellenne kuten perhe ja ystäväpariskunnat tai yrityksellenne sopivan kokonaisuuden sisältäen lennot, huvilamajoituksen ruokailuilla ja halutut lisäpalvelut - täydellinen matkakokonaisuus. Voitte myös saapua paikan päälle oman aikataulunne mukaisesti yksityislennolla, jonka varaus onnistuu myös kätevästi meiltä Aktiv-Resorilta. Tämä ylellinen huvilaelämys sopii erinomaisesti yhteisien juhlien viettoon, yritysten virkistysmatkojen toteuttamiseen tai kokoustamiseen. Voimme myös räätälöidä erilaisia teemallisia kokonaisuuksia kuten hyvinvointimatkat luontoelämyksillä tai vaikka gourmet-matkan omalla huippukokilla ja viiniasiantuntijalla.

Levi Spirit huvilat ovat ainutlaatuisia Suomessa ja istuvat hienovaraisesti Lapin upeaan maisemaan. Moderni design yhdistyy parhaisiin luonnonmateriaaleihin ja suuret ikkunapinnat tuovat rauhallisen ympäröivän luonnon osaksi huviloiden sisustusta. Ylellinen varustelu lisää viihtyvyyttä viimeistellen arvokkaat puitteet ja huviloiden erikoisuus, tunnelmallinen Kammi, kutsuu viihtymään avotulen ympärille. Kokonaisuuteen kuuluu 9 erillistä huvilaa max 10 hengelle – kussakin 4 kahden hengen makuuhuonetta, jokainen omalla kylpyhuoneellaan, sekä parvi kahdelle, sauna, sisä- tai ulkoporeallas, kodinhoitohuone, terassiparveke, tunnelmallinen kammi-huone sekä autotalli ja urheiluvälinevarasto. Kaikissa huviloissa huoneistoalaa on 256 m2, ja kokonaiskäyttöalaa 458,5 m2.

Levi Spiritin huvilat sijaitsevat tunturin rauhallisella puolella, ainutlaatuisen luonnon ympäröimässä Taalovaarassa, vapaana virtaavan Ounasjoen varrella. Lapin elämykset avautuvat heti huvilan ovelta; hiihtolatu kulkee huvila-alueen reunalla, kelkkareiteille on esteetön pääsy ja lähimmälle hiihtohissille matkaa 1200 metriä.

Täällä gourmet-tasoinen ruoka tarjoillaan sinulle  omassa huvilassasi sovittuun aikaan. Halutessasi vieraileva keittiömestari viimeistelee aterian omassa keittiössäsi. Missä muualla voit nauttia gourmet-tasoista ruokaa omassa huvilassasi rennosti vaikka kylpytakissa nautiskellen? Tarvitsetko hovimestaria, baarimikkoa tai tarjoilijoita? Täällä kaikki on mahdollista. Vapaa-ajan aktiviteetit kuten maastopyöräily, hiihto, lumikenkäily, luontoretket, laskettelu, moottorikelkkailu, ratsastus, poroajelu tai tutustuminen husky-tilaan ovat kaikki yhdistettävissä unohtumattomaan elämykseen. Täältä palaatte kotiin levänneenä ja uskomatonta kokemusta rikkaampana. Anna Lapin yllättää ja varaa matkaseurueellenne jotakin unohtumatonta.

Huvilan hinta alkaen 1450€ / yö /seurue

Majoituskapasiteetti per huvila 1-10 henkilöä

Minimi: 3 yötä

Huvilan pinta-ala yhteensä 458m2

Hinta vaihtelee sesongin ja palvelukokonaisuuden mukaan. Kokonaisuus räätälöidään täysin seurueenne toiveiden mukaisesti

Kysy lisää sales@aktiv-resor.fi

Esimerkkejä saatavilla olevista lisäpalveluista:

 • Concierge-palvelu
 • Yksityiskokki, -baarimestari, -tarjoilija
 • Kokouspalvelut
 • In-house Wellness-palvelut
 • Auto- ja moottorikelkkavuokraus
 • Kuljetuspalvelut
 • Moottorikelkka-, Koira- ja porosafarit
 • Golf
 • Ostos- ja asiointipalvelut
 • Harrastusvälineet ja hissiliput
 • Siivous
 • Pöytävaraukset ravintoloihin
 • Pääsyliput alueen tapahtumiin

 

 

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy