Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Ylelliset kiertomatkat lentäen yksityisjetillä
Victoria falls, Africa

Air Cruises - ylelliset kiertomatkat lentäen yksityisjetillä

Air Cruises ylittää odotuksesi

Matkustaminen on paljon enemmän kuin vain kauniita maisemia. Kokemamme elämykset muuttavat käsityksiämme elämän perimmäisistä arvoista jatkuvasti ja perusteellisesti. Tutustuminen ennen tuntemattomiin kohteisiin rikastuttaa kokemuspiiriämme valtavasti ja todistaa oikeaksi kiinalaisen filosofin Konfutsen sanat: ”On parempi matkustaa peninkulma maantietä kuin lukea tuhat kirjaa”.

Air Cruises on uudenlainen eksklusiivinen matkustustapa, joka antaa aivan uuden ulottuvuuden luksusmatkailulle ja ”All Inclusive” – käsitteelle. Matkaohjelmat on laadittu vastaamaan vaativimpienkin matkustajien toiveita ja ainutlaatuisen konseptin ansiosta asiakkaamme välttyvät pitkiltä jonottamisilta lentokentillä. Yksityinen, ylellisesti sisustettu suihkukoneemme saa matkustajat ensin sanattomiksi ihastuksesta, mutta antaa matkan edistyessä jokaiselle tarinankertojan lahjat. Afrikan ja Aasian mantereitten kirkkaimmat helmet ovat nyt teidänkin ulottuvillanne maaliskuussa ja marraskuussa 2020 toteutettavilla kahden ja puolen viikon unelmallisilla ”Pearls of Africa” ja ”Pearls of the Orient” - lentosafareilla.

18 päivän Air Cruise ”Pearls of Africa”

Pearls of Africa - reittikarttaKööpenhaminasta 26. maaliskuuta 2020 alkava 18 päivän lentosafari tarjoaa noin 50 laatutietoiselle matkustajalle Afrikan mantereen kiehtovimmat kohteet sisältävän ainutlaatuisen matkaelämyksen. Majoitusten ja kulinarististen palvelujen taso on koko matkan ajan loistokas ja retket kohteissa inspiroivia. Yksityisellä, 56 business-luokan paikkaa omaavalla Boeing 737-jetillä toteutettava Afrikan ja Lähi-idän kiertävä matka etenee reittiä: Kööpenhamina, Marrakesh, Sao Tome, Kapkaupunki, Johannesburg, Nelspruit, Victorian putoukset, Sansibar, Muscat, Kööpenhamina. Poikkeuksen enimmäkseen lentäen tapahtuviin siirtymiin muodostaa osuus Kapkaupungista Johannesburgiin, joka tehdään Rovos Rail-yhtiön ylellisellä ”Pride of Africa” - junalla. Matkalaisista huolehtii kaksi matkanjohtajaa ja lentokone miehistöineen seuraa mukana koko matkan ajan.

Tutustu matkaohjelmaan täältä.

17 päivän Air Cruise “Pearls of the Orient”

Pearls of Orient - reittikarttaLontoosta 1. marraskuuta 2020 lähtevä kiertomatka vie enimmillään 54 kokemusten nälkäistä matkustajaa hieman vajaat kolme viikkoa kestävälle uskomattomalle elämysmatkalle Aasian merkittävimpiin kulttuuri- ja luontokohteisiin. Yksityiskoneella toteutettava ainutlaatuinen matkaohjelma lennättää sinut suoraan unelmakohteisiin ilman, että jonottaisit tuntikausia ruuhkaisissa lentoterminaaleissa.

Upea matkaohjelmamme vie sinut seitsemään maahan. Ensimmäinen kohde on Jordania, jossa tutustutaan maailman uusiin ihmeisiin lukeutuvaan Petraan ja toinen Intia, jossa myös odottaa uskomaton maailman ihme: Taj Mahal. Agrasta matka jatkuu Vietnamiin, jossa pääkaupungin Hanoin ohella tutustutaan Halong Bayn maisemiin kolmen päivän risteilyllä. Seuraava pysähdyspaikka on suhteellisen harvojen tuntema ja vielä ihastuttavan alkuperäinen Luang Prabang Laosissa, mistä jatketaan ihailemaan vaikuttavaa Angkor Watin temppelialuetta Siem Reapissa, Kambodzassa. Paluumatkan unelmakohteita ovat Intian valtameren Malediivit, missä pääsaarelta lopulliselle paratiisisaarelle lennetään vesitasolla ja Abu Dhabi Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, missä asutaan ylellisessä ”Emirates Palace” – hotellissa. Matkaohjelmaan sisältyville lukuisille retkille osallistuminen ei ole pakollista ja kohteissa on runsaasti aikaa omille järjestelyille tai vain yksinkertaisesti rennolle oleskelulle ihastuttavissa majapaikoissamme.

Tutustu matkaohjelmaan täältä.

Hinnat ja mitä hintaan sisältyy:

Pearls of Africa – 18 päivän ylellinen kiertomatka Kööpenhaminasta 26.03.2020
EUR 49.950 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa

Pearls of the Orient – 17 päivän luksuslentomatka alkaen Lontoosta 01.11.2020
EUR 45.950 / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa

Air Cruises Collection käyttää matkoillaan Boeing 737-700 tai 737-500 lentokoneen VIP-versiota. Matkojen toteutumisen edellytyksenä on vähintään 38 matkustajaa ja enimmillään osanottajia voi olla 54. Matkatavaroita saa olla 32 kiloa per matkustaja. Kaikki lennot toteutetaan päivällä ja palvelut lennon aikana vastaavat reittilentoyhtiöiden business-luokkaa.

Kiertomatkan hintaan sisältyvät kaikki majoitukset, lennot, retket kohteissa, palvelurahat ja ohjelmassa mainitut Air Cruise Collectionin järjestämät ateriat, joihin sisältyy myös vesi ja virvoitusjuomat sekä olut ja paikalliset viinit. Hinta kattaa myös kahden matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan sekä paikallisten englanninkielisten oppaiden palvelut kohteissa.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy