Australia Tours Aktiv-Resor

Seychellien upea matkatarjous

4 Tähteä First Class Deluxe

Varaa nyt syksyn tai ensi vuoden matkasi Intian valtameren paratiisiin Seychelleille ja hyödynnä kampanjaetumme. (säästö 30%)

Carana Beach Hotel on moderni 2016 rakennettu 40 huoneesta koostuva boutique-hotelli, joka sijaitsee rannalla Mahén saaren pohjoispuolella. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa nauttimalla olostasi hotellin allasalueella, hotellin edessä olevalla rannalla tai hotellin pienellä spa-osastolla. Tilavien merinäköalalla varustettujen huoneiden raikas värimaailma sulautuu sijaintiin täydellisesti: turkoosi meri, vihreä kasvillisuus ja liidunvalkea hiekan väri sisustuksessa kuvaavat osuvasti Seychellien rikkaan luonnon värimaailmaa. Osassa huoneista on oma kastautumisallas, jossa kelpaa ihailla kauniita Intian valtameren maisemia (lisämaksu). Hotellin ravintolassa tarjoaa kreolilaisista ruokaa ja baarista avautuvat henkeäsalpaavat merimaisemat. Oman leimansa tämän hotellin ilmapiiriin luo se, että hotelli on paikallisessa omistuksessa ja tämä näkyy positiivisena vivahteena hotellikonseptissa. Täällä koet aitoa Seychelliläistä vieraanvaraisuutta parhaillaan.

Carana Beach Hotel -hotellista on noin 20 minuutin ajomatka Mahén pääkaupungin, Victorian palveluihin ja suosittuun Beau Vallonin lomakohteeseen.

Hinta alkaen EUR2895,00/matkustaja  sisältää:

  • Lennot turistiluokassa sisältäen matkatavarat, istumapaikat ja ateriat
  • 7 yötä oceanview chalet majoituksessa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Yksityiset kuljetukset kentältä hotelliin menopaluu
  • Puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen (ei illallisjuomia)
  • Kokopäiväretki Mahen saaren monipuolisiin nähtyvyyksiin tutustuen. Vieraillaan maailman pienimmässä pääkaupungissa Victoriassa, museoissa, torilla ja kasvitieteellisessä puutarhassa

Hinta voimassa matkalle 02/22-10/22. Lisäyöt mahdollisia valinnan mukaan!

Voimme myös yhdistää tämän tarjouksen Praslinin saarella oleskeluun tai esim. uskomattomaan luontoresortin Denis Islandin kanssa. Kysy lisää!

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy