Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Huimat Australian kiertomatkat

Australia on maa, jossa rajat hämärtyvät. Ikiaikaiset sademetsät ja myyttiset kansallispuistot ympäröivät nykyaikaisia kaupunkeja. Maailman upeimmat koralliriutat myötäilevät rannikkoa ja kasvien loistavat värit ovat kontrasti punaiselle maaperälle. Erikoiset eläimet elävät sulassa sovussa niin maalla kuin meressäkin.

Olemme suunnitelleet sinulle kolme erilaista ja eri pituista kiertomatkaa - valitse omasi ja anna Australian valloittaa sinutkin.

KLASSINEN AUSTRALIAN WALKABOUT 11 yötä perillä

Mikäli Sinulla on rajoitetusti aikaa, mutta haluat kokea Australian parhaat palat, tämä on juuri oikea matkaohjelma. Matka alkaa kolmen yön majoituksella upeassa Sydneyssä. Ehdit tehdä risteilyn maailman kauneimmassa satamassa, tutustua kuuluisaan oopperataloon ja ruokailla hyvissä ravintoloissa.

Sen jälkeen matka jatkuu lentäen Australian tarunomaiseen punaiseen keskustaan. Matkan kohokohta on 2 yön opastettu kiertomatka, jonka aikana pääset tutustumaan Ulurun (Ayers Rock) mahtavaan monoliittiin, Kata Tjutan kivimuodostelmiin ja Kings Canyonin oranssinpunaisiin jyrkänteisiin. Yöt ennen ja jälkeen retken vietetään Alice Springsissä, jossa voit tutustua erämaan luontotyyppeihin hienosti toteutetussa Desert Parkissa.

Lopuksi vietät 4 yötä Queenslandin tropiikissa Palm Coven lomakeitaassa. Voit viettää aktiivilomaa pelaten tennistä, golfaten, kalastaen tai purjehtien tai vain rentoutua ja nauttia auringosta rannalla.

Matkan hinta alkaen EUR 3.465 / henkilö 2 hengen huoneessa

Hintaan sisältyy lennot Helsinki–Sydney–Alice Springs–Cairns–Helsinki, yhteensä 11 yön (Sydney 3, Alice Springs 2, Ulurun retki 2 ja Palm Cove 4 yötä) hotellimajoitukset 4* hotelleissa. Punaisen keskustan kiertomatkan aikana kuljetukset, opastus ja kansallispuistomaksut

AUSTRALIAN SUURIKIERTOMATKA 26 yötä perillä

Tällä uskomattoman upealla kiertomatkalla tutustut Kakadun luonnonpuistoon, matkustat legendaarisella Ghan-junalla Darwinista Alice Springsiin ja näet punaisen keskustan luonnonihmeet, ajat maailman kauneimman rannikkoreitin Adelaidesta Melbourneen, vietät muutaman päivän Melbournessa ja Sydneyssä ja päätät matkasi rantalomaan Pohjois-Queenslandin trooppisessa paratiisissa.

Pakettimme sisältää lennot Helsinki - Darwin // Alice Springs - Adelaide // Melbourne - Sydney - Cairns - Helsinki, 4 yön majoituksen Darwinissa, 3 päivän ja 2 yön opastetutun kiertomatkan Kakadun luonnonpuistoon, yön yli junamatkan Darwinista Alice Springsiin Gold luokassa, 2 yötä Alice Springsissä, 2 yön opastetun retken Uluruun ja Kings Canyoniin, 2 yötä Adelaidessa, 3 yötä Great Ocean Roadin varrella, 3 yön majoitukset Melbournessa ja Sydneyssä ja lopuksi neljä yötä Port Douglasin tuntumassa. Hotellit ovat 3- 4 * paikkakunnasta riippuen.

Matkan hinta alkaen EUR 6.800 / henkilö 2 hengen huoneessa

Autonvuokraus lisämaksusta alkaen AUD 58 – 107 / auto / vrk autotyypistä riippuen.

AUSTRALIAN PARHAAT PALAT 16 yötä perillä

Matkapakettimme esittelee nimensä mukaisesti Australian parhaat palat reilussa kahdessa viikossa. Matka alkaa kolmen yön majoituksella Sydneyssä. Ehdit tehdä kiertoajelun, risteilyn maailman kauneimmassa satamassa ja tarkkailla sydneyläisten elämäntyyliä Manlyn tai Bondin rannoilla.  Tämän jälkeen matka jatkuu Victorian osavaltion pääkaupunkiin Melbourneen, jossa myös vietetään kolme yötä. Täällä suosittelemme nauttimaan kaupungin tarjoamista monista gourmet-elämyksistä ja tekemään retken Phillip Islandille.

South Australian Kangaroo Island on luonnosta kiinnostuneille paratiisi. Näet Australian ainutlaatuiset eläimet luonnollisessa ympäristössään ja henkeäsalpaavia maisemia. Pakettiimme sisältyy kahden Adelaidessa vietettävän yön lisäksi yhden yön opastettu lentoretki Kangaroo Islandille.

Tarunomaisessa punaisessa keskustassa tutustutaan Alice Springsin Outback –kaupunkiin ja tehdään 3 päivän / 2 yön opastettu retki Kings Canyoniin ja Uluruun (retki alkaa Aliice Springsistä ja päättyy Ayers Rockiin).

Lopuksi vietät neljä yötä Queenslandin tropiikissa Palm Coven lomakeitaassa. Nauti päivistä uima-altaalla rentoutuen tai ympäristöön tutustuen. Tee retki Isolle valliriutalle, Daintreen sademetsiin tai historiallisella junalla Kurandaan.

Matkan hinta alkaen EUR 4.470/ henkilö 2 hengen huoneessa turistiluokan majoituksella ja alkaen EUR 5.300 / henkilö ensimmäisen luokan majoituksella.

Hintaan sisältyy lennot Helsinki – Sydney – Melbourne – Adelaide – Kangaroo Island - Adelaide – Alice Springs // Ayers Rock – Cairns – Helsinki, yhteensä 16 yön (Sydney 3, Melbourne 3, Adelaide 2, Kangaroo Island 1, Alice Springs 1, Ulurun retki 2 ja Palm Cove 4) hotellimajoitukset. Kangaroo Islandin ja punaisen keskustan retkillä kuljetukset, opastus ja kansallispuistomaksut. Lisäksi pakettiin kuuluu AAT Kingsin Sightsee and Save -retkipassi, jolla voit varata retkiä paikan päällä yli 60 retken valikoimasta.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy