Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Australian Top End

Neljä kertaa Suomen kokoinen Northern Territory on yksi maapallomme koskemattomimmista alueista ja poikkeaa täysin maailman muista kohteista. Darwinin kuuluisat auringonlaskut, Kakadun luonnonpuiston ikiaikaiset kalliomaalaukset, majesteetillinen Katherine Gorge ja ikoninen Uluru (Ayers Rock) sekä Alice Springsin omintakeinen erämaakaupunki tarjoavat matkailijalle ainutlaatuisia elämyksiä.
Monista luontodokumenteista tuttu Northern Territory on kuuluisa vaikuttavista luonnonihmeistään, mukaan lukien maailmanperintölistan kohteet Kakadu ja Uluru, sekä ikivanhasta aboriginaalikulttuurista, vaihtelevista maisemista ja värikkäistä persoonista. Pohjoisterritorion valtavalla alueella on paljon näkemistä ja tekemistä ja siihen tutustuminen on helpompaa kuin uskotkaan. Pääkohteita ovat kaksi täysin toisistaan poikkeavaa aluetta, Top End pohjoisessa ja Red Centre etelässä.

LUONTOELÄMYS YLITSE MUIDEN 5 päivää / 4 yötä Darwin – Darwin

Ensimmäisen retkipäiväsi vietät Pohjoisterritorion dynaamisessa pääkaupungissa Darwinissa. Täältä löydät lehteviä puistoja ja rantabulevardin upeat näkymät Timorin merelle. Toisena päivänä sinut viedään nelivetoautolla Darwinista Bamurru Plainsiin missä huoneestasi avautuu näkymät elämää kuhisevaan luontoon. Täällä on tarjolla safareita joka makuun. Voit viilettää tulvatasangoilla rämemoottoriveneen kyydissä, osallistua krokotiilinetsintään risteilyllä Sampan joella tai tehdä kävelyretkiä ja avojeeppisafareita ympäröivään Australian villiin luontoon. Aterioilla saat nauttia australialaisia gourmetherkkuja. Kolmen seikkailuntäyteisen päivän jälkeen paluu takaisin Darwiniin tapahtuu pienkoneella lentäen, joten näet upeat maisemat vielä lintuperspektiivistä.

Matkapaketin hinta 1.9.-31.10.17 EUR 2.815 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy saapumiskuljetus Darwinissa, yhden yön majoitus aamiaisineen Darwinissa sekä kolmen yön majoitus, kaikki ateriat viineineen sekä retkiohjelma Bamurru Plainsissä (Avoinna vain kuivana kautena 1.5.-31.10)

DAVIDSON’S ARNHEMLAND SAFARI 4 päivää / 3 yötä Darwin – Darwin

Yksi Australian autenttisimmista elämyksistä on tämä neljän päivän retki Arnhem Landiin. Retki vie sinut Mt Borradaileen, joka on ainutlaatuinen aboriginaalien pyhä paikka idyllisessä outbackin maisemassa. Täällä pääset näkemään ikiaikaisia hautapaikkoja ja hämmästyttäviä kalliomaalauksia luonnongallerioissa, joihin pääsevät vain tämän matkan osallistujat asiantuntevien oppaiden johdolla. Patikoit kauniissa luonnossa ja saat tietoa kivimuodostelmien ja luolamaalausten merkityksistä. Opit myös aboriginaalien keräilytaloudesta ja halutessasi voit hankkia ainekset omaan ateriaasi. Tämä matka on elämys vailla vertaa!

Matkapaketin hinta alk. EUR 3.100 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy meno-paluu lennot Darwinista Davidsons Arnhemland Lodgeen, 3 yön majoitus, kaikkia ateriat, retkiohjelma sekä Arnhemlandin luonnonpuistomaksut. (Suljettu 1.1. – 28.2.)

KAKADU & KATHERINE GORGE 3 päivää / 2 yötä Darwin – Darwin

Seikkailullinen ryhmäretki vie sinut Top Endin mielenkiintoisimmille nähtävyyksille. Ensimmäisenä aamuna tehdään Jumping Crocodile veneretki Adelaide-joelle, jossa pesii yli 1600 krokotiilia. Tämän jälkeen matka jatkuu Kakadun kansallispuistoon, joka on tunnettu kymmenistä eläin-, sadoista lintu- ja tuhansista kasvi- ja hyönteislajeistaan. Näet myös aboriginaalien tuhansia vuosia vanhoja kalliomaalauksia ja opit ymmärtämään heidän perinteitään. Toisen päivän kohokohta on risteily Yellow Water Billabongilla, Kakadun kuuluisimmalla vesistöllä. Täällä pääset ihailemaan alueen värikkäitä lintuja. Kolmantena päivänä tehdään risteily Katherinen rotkojärvillä. Tämä kolmentoista rotkon ketju koskineen ja vesiputouksineen on aikojen saatossa syöpynyt ikivanhaan hiekkakiveen. Paluumatkalla Darwiniin pysähdytään virkistävälle pulahdukselle Edith Fallsissa, joka on uimiseen sopiva luonnonallas vesiputouksen alla.

Matkan hinta EUR 695 – 840 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa sesongista riippuen.  Hintaan sisältyy kuljetukset, opastus, luonnonpuistomaksut, majoitus turistiluokan hotelleissa sekä yksi aamiainen ja kaksi lounasta.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy