Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Australian punainen keskusta

Australian punainen keskusta tarkoittaa mantereen sydämessä sijaitsevaa lumoavaa erämaa-aluetta, josta löytyvät kivimonoliitti Uluru, Kata Tjutan kivimuodostelma ja Alice Springsin kaupunki. Punainen keskusta saa nimensä ainutlaatuisesta maaperästään ja monien mielestä se on myös maan henkinen keskus. Tutustu myös Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoon, Kings Canyoniin ja MacDonnell-vuoristoon.

OPASTETUT KIERTOMATKAT
Osallistu opastetulle kiertomatkalle, joka tutustuttaa sinut punaisen keskustan tärkeimpiin nähtävyyksiin. Englanniksi opastettujen retkien alku- ja päätepisteet ovat Alice Springs ja Uluru. Retkien pituudet vaihtelevat kolmesta viiteen päivään ja niitä on tarjolla sekä teltta- että hotellimajoituksella.

Ohjelmaesimerkki 4 päivän retkestä:

Päivä 1: Lähtö Alice Springsistä kohti Ayers Rockia. Matkalla vieraillaan kamelifarmilla ja kuullaan mikä merkitys kameleilla on ollut Australian keskiosien kehittymiselle. Ajomatkan aikana ammattitaitoinen kuljettajaopas kertoo alueen historiasta, kasveista ja eläimistä. Iltapäivällä vieraillaan Kata Tjutassa nauttien auringonlaskusta viinilasillisen kera. Kahden yön yöpyminen Ayers Rockissa.

Päivä 2: Aikaisen aamuherätyksen jälkeen pääsemme ihailemaan Ulurun muuttuvia värejä ensimmäisten auringonsäteiden osuessa sen kylkeen. Matka jatkuu kohti Kata Tjutaa, missä tehdään kävelyretki Walpa Gorgessa. Iltapäivällä tutustutaan Ulurun kalliomaalauksiin ja vieraillaan Mutijulun altaalla. Ohjelmassa on myös vierailu Uluru-Kata Tjutan kulttuurikeskuksessa, jossa opit lisää aboriginaalien kulttuurista ja taiteesta. Auringonlaskun jälkeen nautitaan bbq-illallinen ja sään salliessa tutustutaan eteläisen pallonpuoliskon tähtitaivaaseen.

Päivä 3: Aamupäivä on vapaata rentoutumiseen tai lisäretkiin. Iltapäivällä matka jatkuu Kings Canyoniin, jossa yöpyminen.

Päivä 4: Aamulla tehdään opastettu Rim Walk -patikkaretki kanjonin laella tai leppoisampi kävely rotkon pohjalla. Matka päättyy Alice Springsiin illansuussa.
Hinta alkaen EUR 1.179 – 1.275 / henkilö sesongista riippuen Superior hotellimajoituksella. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, opastus, luonnonpuistomaksut, 3 yön majoitus sekä bbq-illallinen.

THE GHAN – LEGENDAARINEN JUNAMATKA
Eräs maailman upeimmista junaseikkailuista kulkee yli koko Australian mantereen. The Ghan -junan reitti vie Pohjoisterritorion pääkaupungista Darwinista Australian punaisen keskustan läpi Etelä-Australian Adelaideen. Matkan aikana voit kokea pohjoisen Top Endin tropiikin uskomattomat luonnonpuistot, punaisen keskustan ikiaikaisen Outbackin olosuhteet ja mantereen vanhimmat viinialueet sekä Etelä-Australian ja Adelaiden antoisan ruoka- ja ravintolakulttuurin.
Ghanin ohjelmaan kuuluu lyhyitä pysähdyksiä, jotka antavat matkustajalle mahdollisuuden kokea aidon outbackin henkeäsalpaavat auringonlaskut ja -nousut mantereen syrjäisimmissä kolkissa. Platinum- ja Gold -luokissa tutustumisretket sisältyvät matkan hintaan. Katherinessa tehdään veneretki Nitmilukin rotkojärville ja Alice Springsissä on mahdollisuus tehdä kaupunkikierros tai käydä ratsastamassa kamelilla. Perinteinen kolmen päivän junamatka pidentyy toukokuun ja elokuun lopun väliseksi ajaksi neljäpäiväiseksi.Sen ohjelmaan tulee uusia elämyksiä, kuten illallinen tähtitaivaan alla ja mahdollisuus lentoretkeen Ulurulle. Toinen uutuus on retki kiehtovaan maanalaiseen opaalikaivoskaupunkiin, Coober Pedyyn.
Platinum ja Gold -luokissa kaikki ruuat, juomat ja pysähdysten aikaiset retket sisältyvät hintaan. Matkan varrella Ghanin ravintola tarjoaa kullekin alueelle tyypillisistä paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Junan salonkivaunussa voitte nauttia Australian parhaita viinejä ja seurustella muiden matkalaisten kanssa. Parhaan käsityksen vaihtuvista maisemista saat ihailemalla näkymiä salonkivaunun avarista panoraamaikkunoista.

Hinta Gold-luokassa etapille Adelaide – Alice Springs tai vv. alkaen EUR 867 / henkilö; Alice Springs – Darwin tai vv. alkaen EUR 867 / henkilö ja Adelaide – Darwin tai vv. alkaen EUR 1.598 / henkilö. Neljän päivän Expedition matka Darwin – Adelaide alkaen EUR 2.640 / henkilö (3.5. – 5.10. keskiviikkoisin).

Huom! The Ghan ei operoi lainkaan 17.12.17–17.1.18.
Hintaan sisältyy kaikki ateriat juomineen ja pysähdysten aikaiset retket (rajoituksin). Mikäli varaat matkasi vähintään 6 kk ennen matkaa saatat saada 20 % alennuksen matkojen hinnoista. Tarjouksen voimassaolo riippuu varaustilanteesta.

TALI WIRU -ILLALLISELÄMYS
Vierailusi Australian punaisessa keskustassa ja Ulurulla ei ole täydellinen ilman samppanja-illallista Tali Wirulla, mikä paikallisen Anangu-kansan kielellä tarkoittaa kaunista hiekkadyyniä. Tali Wiru tarjoaa sinulle taianomaisen illalliskokemuksen eteläisen taivaan tähtien alla. Intiimin tunnelman takaamiseksi ryhmän koko on rajoitettu 20 henkilöön. Elämyksellinen ilta aloitetaan nuotion ympärillä tarjotuilla canapeilla ja samppanjalla. Dyynien huipulle katetuissa pöydissä nautitaan neljän ruokalajin illallinen australialaisine viineineen taustana Ulurun auringonlasku.
Hinta alkaen EUR 265 / henkilö. Hintaan sisältyy meno-paluu kuljetukset Ayers Rockin hotelleista, samppanjaa ja kanapeet, neljän ruokalajin illallinen viineineen sekä sisäänpääsy Field of Light -valoinstallaatioon.

LONGITUDE 131
Longitude 131 sulautuu telttakattoisine villoineen täydellisesti Australian erämaan hiljaisuuteen ja kauniiseen maisemaan. Ylellinen ja ekologisesti neutraali hotelli tarjoaa loisteliaat puitteet ihailla auringon nousuja ja laskuja Ulurulla. Voit syventyä tutkimaan kiehtovaa maisemaa ja Maailmanperintölistaan kuuluvan Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoa kaikessa rauhassa vain muutaman muun vieraan seurassa. Kuuntele ikiaikaisten maanomistajien kertomuksia maailman luomisesta ja tutki erämaan uskomatonta eläin- ja kasvikuntaa logden asiantuntijoiden johdolla yksilöllisillä opastetuilla retkillä.
Longitude 131:n suojissa nykypäivän uudisraivaajat nauttivat hienostuneista mukavuuksista ja ylellisesti sisustetuista ilmastoiduista villoista, jotka näyttävät leijailevan ruosteenpunaisen hiekkadyynin yläpuolella. Lasiseinä paljastaa vertaansa vailla olevan esteettömän näkymän ylistetyn luonnonihmeen suuntaan.
Ilta ja auringonlasku tuovat mukanaan elämyksen, jonka muistat lopun elämääsi. Paikallinen fine dining -illallinen tarjoillaan uskomattomien australialaisten viinien kera ulkona Table 131 -ravintolassa kimmeltävän tähtitaivaan alla. Erämaan äänet vaimenevat yöksi ja kuulet vain ikivanhan nuotiolaulun lumoavat sävelet.
Longitude 131 lupaa vierailijalleen yliluonnollisen yhteyden tähän henkisesti vahvaan maan osaan. Kaikissa tapauksissa Uluru-Kata Tjutan maisemissa vietetyt päivät ovat ajaton ja voimaannuttava kokemus, sillä tässä ainutlaatuisessa ympäristössä tunnet kuinka sielu lepää, mieli virkistyy ja keho nuortuu.
Kolmen yön Klassinen Uluru – paketti alkaen EUR 3.155 / henkilö. Longitude 131 on suljettu 1.4.–31.7.17.
Hinta sisältää kaikki ateriat ja juomat, lentokenttäkuljetukset sekä aktiviteetteja.

PUNAISEN KESKUSTAN KOLMEN PÄIVÄN RETKIPASSI
Hankkimalla tämän passin pääset tutustumaan Australian Punaisen keskustan tärkeimpiin nähtävyyksiin pienryhmissä. Passiin sisältyy Ulurun auringonnousu- tai laskuretki, retki Kata Tjutan kalliopaasille ja nelivetoretki Mt. Connerille. Retkipassin hinta alkaen EUR 413 / henkilö ja siihen sisältyy 2 puolipäiväretkeä ja yksi kokopäiväretki, pikkupurtavaa ja kuohuviiniä auringonlaskuretkellä, picnic aamiainen auringonnousuretkellä ja kolmen ruokalajin illallinen Curtin Springs -karjatilalla. Majoituspaikan voit valita laajasta valikoimastamme.

RED CENTRE, AYERS ROCK / 7 PÄIVÄÄ 6 YÖTÄ OPASTETTU VAELLUSMATKA
Vaeltajan unelma – viikon vaellusmatka Australian punaisessa keskustassa! Reitti alkaa ja päättyy Alice Springsiin ja kulkee Ulurussa, jossa nautitaan lasi kuohuvaa auringon laskiessa, Kata Tjutassa (The Olgas) ja Kings Canyonissa. Matkalla kuljetaan myös Larapinta-vaellusreittiä ja käydään harvemmin vieraillussa West MacDonnell -vuoristossa. Aboriginaalien elämä avautuu matkalla uudella tavalla ja uskomaton luonto tekee lähtemättömän vaikutuksen. Majoitus on persoonallisissa majataloissa ja farmeilla matkan varrella. Vaellus tehdään kahden oppaan kanssa, joten voit valita kevyemmän tai raskaamman reitin.

Vaellusmatkan hinta alkaen EUR 2.190 / henkilö Hintaan sisältyy: 6 yön majoitus aamiaisella, 4 x lounasboksi, 6 x illallinen, 2 opasta, kuljetukset, opastettu iltavaellus, kartat ja puistomaksut. Päivittäisten kävelymatkojen pituudet ja kestot voit tarkistaa meiltä.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy