Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Jännittävä Pohjois-Korea

8 päivän kiertomatka viipyy muutaman päivän Pekingissä, josta lennämme Pjongjangiin. Pohjois-Koreassa englanniksi opastettu ohjelmamme kattaa 4 päivän aikana tärkeimmät kohteet. Yhdistelmämatkalla näet Pekingin ihmeet ja salaperäisen Pohjois-Korean. 

Pekingillä on yli kolmen vuosituhannen pituinen historia takanaan. Maailman kuulu Kielletty kaupunki hämmästyttää matkailijaa ja Taivaallisen rauhan aukio on mukana jokaisen vieraan matkaohjelmassa. Pekingistä on myös lyhyt matka Kiinan muurille ja Kesäpalatsiin.  

Pohjois-Koreassa eletään eristäytynyttä elämää muulta maailmalta suojassa. Matkailua kontrolloidaan tiukasti ja maahan pääseekin vain hallituksen hyväksymällä valmismatkalla. Pääkaupunki Pjongjang on varmasti yksi maailman erikoisimmista pääkaupungeista, kaupungissa on Suurelle Johtajalle omistettuja muistomerkkejä ja kiinnostavia monumentteja. Vierailu demilitarisoidulla DMZ-alueella on monelle matkan kohokohta.

Päivä 1. Saapuminen Pekingiin
Lentokentällä on vastassa yhteistyökumppanimme edustaja ja kuljetus hotelliin. Iltapäivällä tehdään opastettu retki Taivaallisen Temppelin puistoon, jossa kaupunkilaisia harrastamassa Tai Chitä, soittamassa perinteisiä instrumentteja tai laulamassa. Retkellä tutustutaan puiston rakennuksiin ja sypressien reunustamiin alttareihin sekä massiivisen pyöreän temppelin historiaan.

Päivä 2. Peking
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Tiananmenin aukioon ja Kiellettyyn kaupunkiin, jonka upea 1400-luvulta peräisin oleva palatsialue on ollut Kiinan keisareiden koti aina vuoteen 1924 asti. Retkeen sisältyy lounas, jonka jälkeen on lyhyt tiedotustilaisuus tulevasta Pohjois-Korean ohjelmasta yhteistyökumppanimme toimistossa.

Päivä 3. Pohjois-Korea
Aamiaisen jälkeen on kuljetus lentokentälle ja lento Pjongjangiin, jonne saavutaan illansuussa. Matkalla hotelliin katsellaan jo kaupungin monumentaalisia rakennelmia. Illallinen on hotellin ravintolassa.

Päivä 4. Maaseuturetki
Kokopäiväretki maaseudulle ihailemaan maisemia ja kansan saavutuksia. Vierailu buddhalaisessa temppelissä ja Kansainvälisen Ystävyyden näyttelyssä. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa tai lisämaksusta korealainen barbeque-ateria luonnon helmassa upean vesiputouksen äärellä. Illallinen on korealaisessa Hotpot-ravintolassa pääkaupungissa.

Päivä 5. Pjongjang
Tutustumista Pjongjangin nähtävyyksiin kuten Kim II Sungin palatsiin, vallankumouksen marttyyrien hautausmaahan ja Juche Toweriin (5 euron pääsymaksut maksetaan paikanpäällä). Lounaan jälkeen tehdään kävelyretki Moranbongin kukkulalle ja käydään mm. Paradise tavaratalossa. Illalliselle mennään ankka-ravintolaan.

Päivä 6. Demilitarisoitu DMZ-alue
Retki Koreoiden rajalla sijaitsevalle demilitarisoidulle DMZ-alueelle ja Panmunjoniin sisältää myös käynnin Kaesongin kansallismuseossa. Lounas Tongil-ravintolassa, joka tarjoaa lisämaksusta myös koirakeittoa. Sitten on vuorossa paluulento Pekingiin, jossa kuljetus hotelliin.

Päivä 7. Kiinan muuri ja Kesäpalatsi
Aamiaisen jälkeen lähtö retkelle Kiinan muurille, joka on maailman suurin ihmisen aikaansaama rakennelma. Muuria rakennettiin 2 000 vuotta sillä on pituutta noin 50 000 kilometriä. Kohteemme on 2,5 kilometriä pitkä muurin osa Mutianyussa, missä on vähemmän turisteja ja missä voi kävellä parilta kymmeneltä vartiotornilta toiselle ja lisäksi ihailla yhtä maailman ihmeistä ilmasta köysiradan gondolista. Lounaan jälkeen palataan Pekingiin ja tutustutaan Kesäpalatsiin, jonka alueella on yksi maailman parhaiten säilyneistä historiallisista puutarhoista.

Päivä 8. Kotimatka
Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa. Illalla on kuljetus lentokentälle.  

Hinta alkaen
EUR 3.615 / jaetussa kahden hengen huoneessa

Kiinan osuuden hintaan sisältyy
- Turkish Airlinesin lennot Helsinki – Istanbul – Peking – Istanbul – Helsinki
- Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
- Kuljetukset ilmastoiduilla autoilla
- Retket pääsymaksuineen
- Englanninkieliset opastukset kohteissa
- Ohjelmassa mainitut ateriat
- Pullotettua vettä tarjolla kuljetuksilla ja retkillä

Kiinan osuuden hintaan ei sisälly
- Viisumikulut
- Ohjelmassa mainitsemattomia aterioita
- Matkavakuutus
- Henkilökohtaiset kulut kuten pesula. puhelut, minibaari jne.
- Palvelurahat oppaille, kuljettajille, kantajille ja tarjoilijoille
- Juomat eikä pääsymaksut vapaaehtoisiin lisäohjelmiin

Pohjois-Korean osuuteen sisältyy
- Air Chinan lennot Peking – Pjongjang – Peking
- Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
- Kuljetukset, opastukset ja kaikki ohjelman mukaiset järjestelyt aterioineen

Pohjois-Korean osuuden hintaan ei sisälly
- Vaihtoehtoiset menut ravintoloissa
- juomat

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy